Szerinted az RTL Klubnak melyik a legundorítóbb műsora?
Figyelt kérdés
Én a betelefonálós nyerősöket felgyútanám. Átlátszó gagyi ripacsok hazudnak, reggel, dében, este a szemedbe szemrebbenés nékül, átvernek meglopnak, a média rákos.2010. ápr. 8. 08:19
1/17 anonim válasza:
Nem tudom nagy a holtverseny a sok undorító műsor közt. Amúgy az általad említett emberek mennyit kereshetnek akkora szóhányásért? Milyen végzettség kell hozzá?
2/17 A kérdező kommentje:
Bosszcida+3kilo
2010. ápr. 8. 08:29
4/17 anonim válasza:
csak a híradót szoktam nézni,az pedig elég tárgyilagos.
5/17 anonim válasza:
De betelefonálós játék a TV2-n, az ATV-n stb is van.
6/17 anonim válasza:
Mónika ( bár éljen vége lesz)
Győzike( újraindul...blöee)
Meg a Benkő. Na az hányadék volt.A reklámjából láttam 2 percet.
a betelefonálgatós az szánalmas. Mondjuk nem lehet könnyű a semmiről beszélni órákig. Magadban.
7/17 anonim válasza:
Reggeli kimaradt! Utálom, rossz, nyavalygásos, uncsi, és számomra olyan emberek vezetik és olyan embereket hívnak be akiktől borsozik a hátam.
8/17 anonim válasza:
A Reggeli szerintem nem undorító, csak végtelenül gagyi, és nagyon alacsony szellemi szinten mozog, mind témaválasztásban, mind műsorvezetőileg.
9/17 anonim válasza:
Heti hetes. de már nem sokáig örülhetnek a félbunkó ripacsok.
10/17 anonim válasza:
"betelefonálós nyerősöket"
Ilyen típusú műsor minden csatornán van, a többi csatornát nem akkarod felgyújtani?
Ja hogy a többi csatornával nem kampányol a jobbik.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!