VV Szandika kiborulása csak színjáték volt vagy igazából sírógörcsöt kapott? Miért?
Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 18:16
2/2 anonim válasza:
Szerintem nem szinjatzek volt, az ok pedig egyszerü, elege lett az allando ellensegeskedesböl, veszekedesböl, es termeszetesen a bezartsagbol egy olyan közössegbe, ahol nyilvanvaloan nem mindig erzi jol magat. Ennyi. Amugy szerintem ennyi emberrel összezarva, aludni sem tudnek ejszaka, biztosan nem lehet könnyü, azert megiscsak stresszben vannak ott bent, meg ha mi csak annyit latunk is, hogy semmit nem csinalnak. Eleve a teny, hogy nem huzhatok el, ha valaki felb..ssza az agyam, ott van elöttem, a pofamba röhög, szoval ilyenek. En megertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!