Ki sajnálta Gigit a tegnapi kiborulása miatt?
Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 09:57
1/34 anonim válasza:
ÉN! Úgy szájba baxnám, hogy pingvin táncba pattogna ki a villából! Ízig vérig hülye semmirekellő szolga stílus idióta, akinek már tényleg otthon lenne a helye a mosogató előtt.
2/34 A kérdező kommentje:
Bocsi, de ez egy nagyon nagy bunkó válasza volt!
2011. márc. 30. 10:09
3/34 anonim válasza:
szerintem kamu volt mert rá jött hogy a takarítással nem lett népszerű,bár ki tudja jó színésznő...
4/34 anonim válasza:
Hát én nem sajnáltam kicsit sem. Épp ideje volt rádöbbennie, hogy mennyire szürke egyéniség benn, mert egy kicsit nagy volt az arca ahhoz képest, mint amit nyújt. Csak azért van még benn, mert nem volt párbajozni.
5/34 anonim válasza:
Biztos forrásból tudom hogy az anyja,az apja,és a lengyel felfújt proteinlufi sajnálta.Rajtuk kívül senki.
6/34 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Bocsi, de ez egy nagyon nagy bunkó válasza volt!"
Talán annyira bunkó nem vagyok, de most ez nem is az óvoda, ahol "sajnáljuk együtt Gigikét" foglalkozás folyik.
Ahogy elnézem a kommenteket, nem sok "barinőt" fogsz itt találni erre a feladatodra!
7/34 anonim válasza:
Dehogy sajnálom. Egy álszent liba, undorító a testvérével és az erzsikével együtt.
(Mellesleg: "lengyel felfújt proteinlufi" --> ezen röhögök már két perce.)
8/34 A kérdező kommentje:
Remélem azért lesz emberibb és együtt érzőbb választ adó is, mert ezek elszomorító vélemények, lelketlennek és gonosznak tűnő emberektől.
2011. márc. 30. 10:32
9/34 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy azért lennénk gonoszak, mert nem sajnáljuk Gigit. Engem ki sajnál mikor rossz passzban vagyok. Egyszerűen rájött arra, hogy semmit nem ér bent, mert nem nyújtott semmit, és szürke ember. Ennyi. Ha ezért rossz ember vagyok, hát legyen.
10/34 anonim válasza:
En nagyon sajnaltam,pedig nem nagy kedvencem,miert ,kit bantott hogy igy valaszoltok?En nagyon tisztelem azert hogy takarit pl.mivel maskepp Eva uvegbol fene igya a bort es talan fazekbol a levest es elsiklana a sajat kopeseben.A rendezok eleg ugyesen vagjak ossze az osszefoglalot,ugy latszik Gigi valakinek nagyon nem szimpi a studioban sem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!