Ki sajnálta Gigit a tegnapi kiborulása miatt?
"Véleményt mondani kultúrált módon is lehet, még akkor is, ha ilyen mélységesen gyűlünk valakit..."
A 3. válaszoló vagyok. Szerintem én kultúráltan írtam le a véleményem, nem szidtam, nem káromkodtam. Neked csak az a bajod, hogy nem sajnáltuk le.
Egyébként nem az a bajom vele, hogy takarít, dicséretes dolog, itthon meg mindig én takarítok, mert én sem tudom elviseli, ha valami nincs a helyén, meg nincs elmosogatva, stb. szóval ezt teljesen megértem, és tök jó, hogy ilyen szorgos. A baj az az, hogy ezen kívül tényleg nem sok minden érdekeset mutatott. Még a Jerzyvel való kapcsolatát sem tudta úgy "kihasználni", hogy érdekessé tegye, és most nem feltétlenül a szexre gondolok. És ahhoz képest szerintem eddig túlértékelte magát. Azt hiszi, hogy azért mert a testvére népszerű, akkor már ő is. Vagy nem tudom. Szóval én úgy vagyok vele, hogy a takarítás mellett mást is lehet mutatni magunkból, attól még lehet színes, érdekes egyéniségű amelett, hogy házimunkát végez, csak ezt ő elnyomta magába.
Aki nem sajnálja egyből ezt a magát megjátszó, szánalmas nőszemélyt az már gonosz?:D
Én személy szerint szívesebben nézem Éva veszekedését, és hallgatom Alekosz megválogatott szavait, mert legalább csinálják a showt:D Gigi jelenlétét undorítóvá teszi az, hogy tudom mik terjengenek róla a neten, közben mosogatni látom, és leadja hogy milyen rendes lányka...:D
tudod kedves kérdező neked nem az a bajod hogy milyen stílusban írták le egyesek hogy nem sajnálták gigit hanem szimplán az hogy nem sajnálták. akkor meg mi a büdös fenének teszel fel egy kérdést ha nem bírod elviselni a válaszoknak azt a részét ami nem a te véleményeddel egyezik?
nagyon sajnáltam gigit, tess most érezd jól magad aztán kész. de kb 2 másodpercig sajnáltam.
a kutya nem kötelezte takarításra, az meg nevetségesen hülye duma tőled, hogy a válaszadókat irritálja hogy gigi nem szereti a koszt, képzeld én sem szeretem de a vv-t nem azért nézem hogy takarítási tippeket lessek el gigtől, ezt fel lehetne már fogni.,
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!