Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek ki nyeri az...

Szerintetek ki nyeri az X-faktort, és ki a Megasztárt?

Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 18:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia MasnaposHegyoldal!

Valahogy tudnál küldeni nekem zenét, amit te csináltál? komolyan kíváncsi vagyok rá. (semmi rosszindulat)

Youtube-ra nem raktad fel?

2010. nov. 16. 22:08
 12/27 anonim ***** válasza:
24%

Ezen ne múljon, mutatok párat a műveim közül. jewtube-ra nem rakom fel (a jórészük MIDI), de ha érdekelnek a műveim, itt megtalálhatod őket (nem vírusos).

Szerintem enyhén szólva jobbak mint az x-factor meg megasztár "dalok".

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. nov. 16. 22:10
 13/27 anonim ***** válasza:
79%
ÁÁÁÁHHHHH ez nagyon vicces. Ezek szerinted dalok?? Emelett szerinted Rihanna elmehet a sunyiba? Hát erre nehéz bármit is mondani. Ne haragudj, de az X factorban világslágereket énekelnek, nem a saját dalaikat. Például Sting vagy Pink szerinted szar ehhez te zenének nevezett valamid mellet?Én már Torres Daniról évek óta semmit se hallottam, úgyh nem tudom milyen sztárolásról beszélsz te. És csak megjegyezném, h nem az összes kommentet írtam én, legalább 3 ember próbál meggyőzni róla, h ididóta vagy, bár kétlem, h ez sikerülni fog. :)
2010. nov. 16. 22:19
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Takács Nikolasz és Kökény Attila.
2010. nov. 16. 22:25
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Janicsák Veca, Wolff Kati, Kökény Attila, Vastag Csaba vérprofi előadók, minek ezeknek tehetségkutató műsorban szerepelni, képzett énekesek.
2010. nov. 16. 22:27
 16/27 anonim ***** válasza:
24%

Igen, kedves válaszoló, ezek szerintem dalok. Tudod én nem vagyok rászorulva, hogy mások zenéit kopírozzam mint az úgynevezett "megasztárok" :D

Ezt nevezed tudománynak, hogy egy más által megírt dalt adják elő,csak éppen sokkal rosszabbul? Ez nem művészet, ez max. bohóckodás. Ezek az x-factoros meg kamusztáros menőmanók NEM a saját műveiket adják elő, innentől fogva érvelhetsz bármivel, nekem van igazam :)

Valószínűleg idióta vagyok, tekintve hogy a zenei tudásommal és abszolút hallásommal kisebbségben vagyok, de megnyugtatlak, jó sokan vannak még,akik velem értenek egyet (anélkül hogy hallották volna az én műveimet). Ha szerinted olyan könnyű ilyen "zenének nevezett valamit" csinálni, nosza rajta, láss neki :) Legalább lesz egy "méltó" ellenfelem :)

2010. nov. 16. 22:27
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

X-faktor: Janicsák Veca vagy Takács Nikolas

Megasztár: Szíj Melinda vagy Kökény Attila

2010. nov. 17. 00:50
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

hát te tényleg Másnapos vagy!!!!!

és nem azt mondom hogy nekem olyan húdesok tehetségem lenne de van fülem!! és képzeld el nagyon is jó hangjuk van mindegyik vetélkedőben az embereknek!!

attól hogy te nem szereted nem kéne tehetségtelen bohócoknak nevezni őket!!!!!!!!

2010. nov. 17. 14:33
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy a válaszom a kérdésre:

-megasztár: Kökény Attila

-X-factor : Veca, Norbi vagy Nikolas

2010. nov. 17. 15:53
 20/27 anonim ***** válasza:

bocsánat de az előbb nem írtam a kérdésedre választ!

Megasztár: Kökény Attila v. Szíj Melinda

X Faktor: Remélem hogy a Takács Nikolas de még a Vecának is szurkolok:))

2010. nov. 17. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!