Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek ki nyeri az...

Szerintetek ki nyeri az X-faktort, és ki a Megasztárt?

Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 18:32
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem mind a kettő nevetséges cirkuszi bazárimajom-műsor tehetségtelen kamuzenészekkel-énekesekkel, akiknek közük sincs a zenéhez, kottát se fogtak még a kezükbe. Ez az egész médiacirkusz csak az államnak jó, meg az adófizetők pénzének elkótyavetyélésére. Ha ez a műsor a tehetségről szólna,első körben kiesett volna mindegyik.

Milyen érdekes, Mozartnak és Beethovennek nem volt szükség kamutehetségkutató marhaságokra hogy világhírűek legyenek. Vagy mondok egy jobb példát - ott van a Beatles, a Queen, az Europe együttes. Ők sem tehetségkutató bohócműsorból lettek híresek, nekik volt zenei tudásuk, adott esetben még abszolút hallásuk is, és tessék, a számaikat még 200 év múlva is játszani fogják.

Aztán nézd meg a Kamusztár egyik győztesét, Torres Danikát, akit nagy csinnadrattával bejelentett a média. Összegányolt valami zenei vergődést, ami annyit nem ér mint a CD műanyag tokja, és furcsamód abba is hagyta az éneklést, mert a kutya se kíváncsi arra amit ő zene címén összeerőlködik.

Teljesen mindegy, melyikük nyeri meg - tehetségtelen zenebohóc az illető, külön vicc hogy "sztárnak" hiszi magát.

Azt nem értem, aki ennyire nem ért a zenéhez, minek erőlteti a dolgot? Menjen el péknek,vagy autószerelőnek, semmi szükség ilyen semmitmondó tucat divatelőadókra pazarolni a pénzt.

2010. nov. 16. 18:41
 2/27 anonim ***** válasza:
40%

Megasztár: Szíj Melinda (pedig nagyon nem bírom azt a nőt, de sztem ő fogja)

X factor: Norbi, vagy vmelyik Vastag

Előzőnek üzenem, h ne beszéljen ilyen marhaságokat, látszik, h egy 8 osztályt el nem végzett ostoba ember, aki azt hiszi, h fontos dolgokkal foglalkozik és ért hozzájuk. Hát üzenem, hogy nem.

2010. nov. 16. 19:26
 3/27 anonim ***** válasza:
31%
19:26-os, látom, neked is annyi közöd van a zenéhez, mint nekik :) Ha nem értesz valamihez, nem kéne őket védened.
2010. nov. 16. 19:27
 4/27 anonim ***** válasza:
73%

Kedves MasnaposHegyoldal

Én csak abból indulok ki, hogy aki Mozartot meg Torres Danit hasonlítja össze, az nem lehet egy okos ember. Kétlem, hogy értesz a zenészhez, ha ilyen marhaságokat beszélsz. Ne akard nekem megmagyarázni, h például Rúzsa Magdi nem tehetséges (pedig nem szeretem különösebben tényleg, de tud énekelni, ahhoz kétség sem fér)

2010. nov. 16. 20:10
 5/27 anonim ***** válasza:
28%

Nem értek a zenéhez? Na akkor most kapaszkodj meg - én magam is szereztem már zenéket, nem is egyet, legalább harmincat. Az én zenéimben VAN némi zenei tudás, legalábbis jóval több, mint az x-factoros meg kamusztáros zenebohócok majomkodásaiban, és mily meglepő, nem gondolom "sztárnak" magam, és nem ebből akarok megélni. Egyetlen zeném odavágná az összes ilyen halvaszületett "tehetséget". A LEGROSSZABB zeném.

Az már sajnos az érem másik oldala, hogy kihalt az igényes zene iránti kereslet, az emberek a szarral, a silánnyal is beérik, mivel az egykor jó zenekarok (Edda,Republik) eltűntek, a selejt viszont szaporodik, és tetszik-nemtetszik, a tehetségtelen kamuegyütteseket kell hallgatnia az embernek, akik jobb esetben hallgathatatlan vackot csinálnak,rosszabb esetben más együttesek számait lopják (ahogy Rihanna is tette).

Ha túl meredek volt a Mozart-Torres Dani összehasonlítás, akkor hasolítsd össze Danikát az Eddával...ugyanúgy egy senki marad. Lehet nyugodtan lepontozni...

2010. nov. 16. 20:26
 6/27 A kérdező kommentje:

másnapos hegyoldal.

Nem ez volt a kérdésem,amiket leírtál,ezt a fajta véleményed oszd meg másokkal!!!!

2010. nov. 16. 20:49
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Torres Dani nem nyert megasztárt, bár lehet nem követtem eléggé!:)

A kérdésre válaszolva:

Mega: Kökény Attila

X: Nikolas vagy Csabi.

2010. nov. 16. 20:51
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves MasnaposHegyoldal

Most már értem a felindultságod. Valószínűleg, nem ismerik el a művészetedet, ezért fújjolsz másokat. Egyébként, nem tudom mért pont ezt a szerencsétlen Torrest emeled ki, ő nem is nyert, sőt hamar ki is esett. Szerinted Rúzsa Magdi tehetségtelen? De most én egyébként sem védeni akarom őket, csak azt mondom, h nem az a lényeg, h kiből lesz sztár vagy nem, hanem hogy csináljanak egy jó műsort szombatonként, ahol jó dalokat hallgathatunk. Az meg nem érdekel, h te milyen jó zenész vagy,amíg nem hallottalak nem tudom eldönteni. Lehet, h te meg néhány ismerősöd jónak tartod magad, de ez még semmit se jelent.

2010. nov. 16. 21:35
 9/27 anonim ***** válasza:
19%

Kedves 21:35-ös!

Kezdjük azzal, hogy hiába rendelkezem valódi zenei tudással, NEM döngetem a mellem hogy ajjj milyen ügyi vagyok, nem várom el az emberektől hogy sztároljanak, sőt, a megélhetésemet se erre alapozom :) Azért szereztem saját zenét, mert szükség volt rá egy bizonyos szoftverhez (konkrétan játékhoz). Mindenesetre eléggé sokatmondó az a tény, hogy hobbiszinten, egy vacak MIDI szerkesztővel fényévekkel jobb zenét vagyok képes készíteni, mint a kamutehetségkutatóban a sok önmagát sztárnak képzelő házibohóc.

Azért a szerencsétlen Torrest emelem ki, mert orrba-szájba őt reklámozták, és mert ő adott ki saját zenei albumot. Oláh Ibolyáról azért nem szólok egy szót se, mert őbenne ugye van egy pár vonóval, és a Harkonnen fajról ugye vagy jót,vagy semmit...

Azt írod,csináljanak jó műsort szombatonként ahol jó dalokat hallhatunk. Ez neked jó? :DDDDDDDD Erről beszéltem korábban, kihalt az igényes zene iránti kereslet, az embereknek mostmár csak a moslékot zabálják, mivel a zeneipar már rég nem a tehetségről szól, hanem a pénzről (ezért támogatom a zenék "illegális" letöltését,mert ilyen szennyért egy fillért ki nem fizetnék).

Az x-factoros meg kamusztáros zenebohócokkal ellentétben én NEM tartom magamat sztárnak, mint ahogy azt állítani próbáltad, az viszont igaz, hogy ezeknél,akiket "jónak" állítasz be, gyakorlatilag bárki jobb zenét tud csinálni. Elég csak azt nézni, hogy nékem van néminemű zenei tehetségem + referenciaanyagom, őnekik meg max. annyi közük van a zenéhez hogy elvillamosoztak egyszer egy konzervatórium előtt.

Ha valóban jó zenét adnának, akkor egy rossz szavam nem lenne, de sajnos nem ez a helyzet. Ezeknek egy gramm zenei tehetségük sincs, olyanok, mint az asszony, aki mustáros húst akar csinálni, de nem tudja, mi az a mustár. Meglásd, ha ki is adnak saját albumot, rövid időn belül úgy végzik majd, mint Torres Danika...

Lehet lepontozni, azzal is elismered hogy igazam van :)

2010. nov. 16. 21:45
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem akartam nagyon beleszólni, de mégis.:)

Miért Torres Danit hozod fel?Többen adtak ki több lemezt, mint ő, sőt jobbat is.

Jó nem mindenki olyan tehetséges, de szerintem van egy-két kiemelkedő, akiket igenis szeretnék a jövőben is hallgatni.

Neked meg saját döntés, hogy nem tetszik, de kérdem én, mi a francnak írsz akkor ide??

2010. nov. 16. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!