Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Megasztár vagy X-faktor?

Megasztár vagy X-faktor?

Figyelt kérdés
Várom a válaszokat! :)
2010. nov. 13. 09:58
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Egyértelmű: X-Faktor. Eddigi években rajongtam a Megasztárért de most mindig elalszom rajta és nagyon unalmas. Bár követem a Megasztárt is, tehát tudom ki-ki, a kedvencem Yvette, a többit annyira nem szeretem, de talán még Kökény Attilát. Amúgy a zsűri sz--a--r. Én az idei Megasztárban nagyot csalódtam. Viszont az X-Faktor az mekkora show :D Igzalmas, tehetségesek a versenyzők, még ha meg van bundázva az egész akkor is sokkal-sokkal jobb :D de amúgy mintha a Megasztár nem lenne megbundázva. Vajon hogyan nyert Király Viktor akinek egyátalán nincs jó hangja. Mindegy. X-Faktooor ♥ ♥ ♥ ♥
2010. nov. 13. 16:19
 22/28 anonim ***** válasza:
X-FAKTOR 44444 EVER!!!!
2010. nov. 13. 18:29
 23/28 A kérdező kommentje:

12:5 :) X-faktor javára! :D Apropó,most megy! <333 :D

Amúgy az én szavaatom is számítson??? :) Mert akk már 13:5,de inkább megkérdezem tőletek,szóval érjen az én szavazatom?? :D

2010. nov. 13. 20:30
 24/28 anonim ***** válasza:

Megasztááár!!

13:7

2010. nov. 16. 14:17
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
12:7 Megasztar.AZ X-FASZtor nem er egy budos gezit kocsogok
2010. nov. 18. 22:02
 26/28 anonim ***** válasza:

12:8

Én már nem nézem az x-faktort.Dorka kiesett,a Vastag bz.i bennt maradt,csakis a tinip.csák miatt mer "jajj de cukcsíí".

Persze a tehetségek kiesnek MIATTUK.Ezt utálom ezekbe a f.sz tehetségkutatókba hogy NEM a tehetséget nézik hanem a szipmátiát,a külsőségeket,és azt hogy cukcsí vagy nem cukcsí.Engem meg rohadtul nem érdekel hogy a Tomika cukcsí vagy nem cukcsí,mert itt nem az számít,de hogy énekelni nem tud az biztos.

14/L

2010. nov. 22. 18:00
 27/28 A kérdező kommentje:

Kérlek ne káromkodj! :@ 13:8

Én szavazatommal. És én meg a Norbit utálom! :@ Mert "jajj,ő most nagyon jól csinálja a színpadon" Hát épp ezaz! Csak az jó,amit csinál s színpadon,de a hangja egy rekedt üvöltés! És úgytudom az énekesnél a hangot nézik inkább,nem a viselkedést! -.-" Igazából mind2-őnek meg kell lenie(néha),de a ÍNorbiban a fő dolog,a hang az anygon sz*r!!! :@ És mindenki továbbjuttatja! :@@@ És nyugi,sztem ha a Csaba nem is,a Tomi tuti kiesik! :P És én meg a Megasztárt utálom,mert elalszom rajta! :) De ez az én véleményem...

2010. dec. 2. 18:41
 28/28 A kérdező kommentje:
Csaba nyert! >.< Ez is mekkora igazságtalanság...
2010. dec. 24. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!