Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Megasztár vagy X-faktor?

Megasztár vagy X-faktor?

Figyelt kérdés
Várom a válaszokat! :)
2010. nov. 13. 09:58
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
akk eddig 9:1 a faktornak.. :)
2010. nov. 13. 10:53
 12/28 anonim ***** válasza:
én megasztár párti vagyok de már annyi ilyen kérdés volt hogy nem írtam eddig ide
2010. nov. 13. 10:55
 13/28 anonim ***** válasza:
30%

9:3 az X-faktornak mert én a Megasztárra szavazok..

X-faktorba aki viheti valamire az szerintem a Dorka,a Wolf Kati,a Veca,a Nikolas és még esetleg a Non-stop.(Meg a Nyári lányok)

Megasztárban a Szíj Melinda..(nem szimpatikus,kb olyan mint a Tabáni István,ő is csak megjátszotta hogy olyan kis szerencsétlen,de attól még jó hangja van és nem szimpátiát nézünk hanem tehetséget)

Aztán még Kökény Attila,nekem tetszik Yvette hangja is,nagyon szépen énekel,és Reni is jó énekes..

Amúgy én az X-faktor illetően jobbra számítottam..

Mindegyikben megvan a jó.Talán valóban az X-faktorban több a tehetség..

De én speckó utálom a Kersztes Ildikót ahogy CSAKIS a saját embereit bálványozza,Geszi Péter meg csak egy jó nagy f.sz aki nem ért a zenéhez csak egy semmirekellő repper.Malek Tamás jófej,és én bírom a Ferót is,de a Megasztárban a zsűri szimpibb sokkal.

A műsorvezetőket illetően is én jobban bírom ezt a Liptai-Till Attila párost..a Nóri nagyon megcsúnyult evvel a hajjal rossz ránézni..

Amúgy le lehet pontozni de..Megasztááár.:D

2010. nov. 13. 11:21
 14/28 anonim ***** válasza:

ma 11:21

Bocsi, nem kötekedni akarok de Malek MIKLÓS!

2010. nov. 13. 12:03
 15/28 anonim ***** válasza:

11:21 vagyok.

Tényleg,köszi!

2010. nov. 13. 14:37
 16/28 anonim ***** válasza:
nekem is MEgasztár :)
2010. nov. 13. 15:06
 17/28 anonim ***** válasza:
20%

"Jézusom ,utolsó hol élsz te?Hallottál már énekelni tehetségeket?A megasztár egy nagy rakás fos."

Szerintem meg a Megasztár a jó.. Amúgy köszi hogy lepontoztatok azért mert nem szeretem az X-faktort,senkit SENKIT nem pontoztam le.

2010. nov. 13. 15:22
 18/28 anonim ***** válasza:
X-faktor
2010. nov. 13. 15:45
 19/28 A kérdező kommentje:
10:4 akkor már! :)) Én amúgy X-faktor párti vagyok! A Megazstárban Szíj Melindát és a Zsűrit ki nem állhatom,és sztem még a X-faktoros kiesettek is simán levernék a Megasztárban továbbjutottakat! :D Szóval X-faktor! <33
2010. nov. 13. 15:51
 20/28 anonim ***** válasza:
Engem a Megasztár szórakoztat, az X-faktor untat.
2010. nov. 13. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!