Crepkey kérdése:
Szerintetek az emberek komolyan Shodeinde Dórkára szavaztak, vagy bunda van X-Faktorba, és jól megrendezett forgatókönyv szerint megy az egész?
Figyelt kérdés
Én magam zeneszerző vagyok, s állítom, hogy Dórka a párbajban hallgathatatlanul hamis volt, még a párom sem bírta végig hallgatni, aki laikus eme területen! Viszont Mariann nagyon szépen énekelt, ezt csak én hallottam így?2010. nov. 8. 11:28
11/16 anonim válasza:
Na ne viccelj, hogy Malek hibája. Akkor nem a nézőké, akik kevesen szavaztak Mariannra!
12/16 anonim válasza:
Ha Malek nem azt mondja, hogy Dorka maradjon, amit nem is értek, hogy miért tartotta Dorka produkcióját jobbnak, mint Mariannét, akkor a zsüri döntése alapján maradt volna Mariann. Amugy Dorka tényleg szinpibb, de Mariann hangja tisztább volt, nem igaz?
13/16 anonim válasza:
De igaz. Én is írtam, hogy jobb énekes, de mint írtam, minden szimpátiára megy. Nem csodálkozom azon se, ha esetleg Miki se szimpatizál annyira Mariannal. A miérteket is megírtam. Így vagyok ezzel Norbi és Tomi produkciója után, mert a mentoruk miatt egyre inkább nem szimpatizálok velük. Baromi idegesítő, hogy ő sem képes elfogadni azt, ha valamelyik fiú rosszul énekel, és nyomatja nekik, hogy de igen is szuper volt, miközben nem volt az!
14/16 anonim válasza:
Az X-ben nincs közjegyző, úgyhogy bármit kinézek belőlük.
15/16 anonim válasza:
szerintem is Dorka a legjobb,! vagyis én neki drukkolok!de azért mariann is jó volt!!!
16/16 anonim válasza:
mármint úgy érted, hogy dorka és Mariann ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!