Szerintetek az emberek komolyan Shodeinde Dórkára szavaztak, vagy bunda van X-Faktorba, és jól megrendezett forgatókönyv szerint megy az egész?
Nem is a Zsűri döntött. A közönségtől nem is várható el, hogy szakmai szempontok alapján bírálják el a produkciót.
Nyilván szimpátia szerint döntenek. Valóban, Dorka szimpatikusabb kisugárzással bír, és erre a kismamasága is rátesz egy lapáttal. Mariann kétségtelenül jobb volt a párbajban, de az emberek benne csak a "hobo"- t látják,ami amúgy az én szememben egy tök jó dolog, de nem igazán divatos.
Ezt sosem fogjuk megtudni, hogy bunda van-e a dologban, hacsak valamilyen bennfentes nem szivárogtat ki, valamilyen plusz információt!
Dorkát imádom..:)..egyszerüen olyan a kisugárzása..mosolygós.hangja is jó....szóval nekem ő a kedvencem..:)
nem akarok gonosz lenni, de Mariannt cseppet sem kedvelem...
A műsor (elvileg) nem az ország legszimpatikusabb emberét keresi, hanem a legtehetségesebbet. Be kéne nevezni micimackót, azt sokan szeretik. Igaz, csak egy kitalált mesefigura, és nem tud énekelni, de szimpi nem? És akkor mindenki rá szavazhatna.
szánalmas ez az egész irányított forgatókönyva alapján játszott pénzvadász műsor. Megasztár dettó. Az is hülye, aki szavaz.
Nem tudom, hogy a zsűri éppen mit nézett vagy hallgatott akkor, amikor a párbaj zajlott, de nem oda és nem arra figyeltek, ahova és amire kellett volna, az biztos!
A Dorka produkciója élvezhetetlen volt!
(Azt azért el kell ismernem, hogy tehetséges, de ezt a számot nem gyakorolta, vagy az is lehet, hogy meghaladja a képességeit! A végét nem is énekelte-2hanggal magasabban kellet volna énekelnie, így azt ki is hagyta!)
Íme egy nagyszerű előadás:
De mégis ki szavazna olyan emberre, aki baromi tehetséges, viszont nem szimpatikus? Hát én biztos nem. Mariann jobb volt a párbajban, viszont szerintem sokaknak nem szimpatikus az ahogy Feró nyomatta állandóan. A sajátjai közül ő volt a favoritja, ezt azért nem kellett volna ilyen egyértelműen reklámozni. Nem is egyszer ráagatta Mariannra a babos kendőjét. Az se volt túl szimpatikus, hogy Mariann azt mondta a metorának, hogy Feró apu stb.
Nem hiszem, hogy bunda lenne, mert ha kicsit utána olvasol fórumokon, ott is láthatod, hogy Mariannt elismerik mint énekesnő, viszont Dorkát szimpatikusabbnak találják.
Amúgy sajnálom Dorkát, mert az élő műsorokban valahogy egyre rosszabb, egyre hamisabb, míg a válogatón tök jó volt. Mariannt nem kell sajnálni, mert tök jól látja a dolgot. Az hogy most kiesett nem a karrierje végét jelenti, hanem a kezdetét. Így kell emelt fővel kiesni.
Gyerekek! Ti elképzelhetőnek tartjátok, hogy a tévén át egészen másképp halljuk az énekhangokat, mint ők ott élőben?
Mintha, ők nem hallanának annyi hamis hangot, mint mi a képernyőn át. Néha ez az érzésem.
ma 14:37
De igen ott van vele a gyerkőc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!