Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » X-faktor. Mi volt ez az Anti...

X-faktor. Mi volt ez az Anti Fitness Club-tól?!

Figyelt kérdés

Ez része volt az előadásnak, vagy ennyire bedurvultak, hogy ki kellett őket vinni?!

Amúgy szerintem iszonyat sz*r volt..:S

2010. nov. 6. 22:13
1 2 3 4 5
 41/48 anonim válasza:

amúgy a sztárvendégek produkcióját és az közös produkciót előre felveszik.. nem élőben megy / [link] /

tuti, hogy meg volt rendezve

2010. nov. 7. 14:19
 42/48 A kérdező kommentje:

Na, valaki beírja még egyszer, hogy nem élő volt?!

...

2010. nov. 7. 17:59
 43/48 anonim válasza:

ezek a gitárok müek voltak az egész phlébekről ment

betervezett volt, a hangfal is előre oda vo.lt készitve és a zsürinis látszott! amugy jól megcsinálták szerintem.... amikor kivétték őket akor is látszott hogy szinte hagyják magukat csak utána kapálóztak ami szintén betervezett volt :D [ h juci is kUrV@ jó volt] na cs all

2010. nov. 7. 21:42
 44/48 anonim válasza:
Mar nem tudom ki irta h a dobot alig bantottak, de ez nem teljesen igaz mert ha kicsit megnezed a videot es nem eloitelettel (mint itt a legtobben ezen az oldalon) akor latod h a mikrofon alvany bele van allitva a dobba... szoval azt mar nem nagyon hasznaljak. mindegy etol fugetlenul egyertelmu h meg volt jatszva de sztem itt mindenki kedvel egy stilust es nem ugy nezi ezt az eloadast mint kivul allo. hanem elfogultan. amugy en sem ismerem az egyuttesnek a szamait de tetszett ez. es utana meghallgattam nehany dalukat es van ameik bejon...
2010. nov. 9. 14:41
 45/48 anonim válasza:
Annyira szánalmas volt :D Kezdve ott, hogy playback volt az egész, odáig, hogy Hernádit is belerángatták. Azok valami ócska hangszerek voltak, az előre bekészitett erősítők, amiket meg szétvertek nem is gitárerősítők :D a gerjedés meg egy vicc volt a végén, mivelhogy be se voltak kötve, playback volt ugye nem is volt mi gerjedjen :D szóval az is be volt játszva. normális esetben pedig a hangtechnikus nem hagyta volna gerjedni, lerántotta volna a hangerőt 1 másodperc után. de hogy még a fények is villogtak mellé szépen :D olyan jót nevettem, mikor láttam youtube-on, mert élőben sajnos nem sikerült :D A biztonságiak is meg voltak rendezve... de hogy Ferónak tényleg ilyen kicsi lenne a nyugdíja, hogy mindehhez a nevét adja... "ezaz!" XD Az üvegpadlót meg a méregdrága technikát verték volna szét, na az poén lett volna :D És mi előtt valaki megkérdezi miért volt mindez, megsúgom: nézetsség :P
2010. nov. 9. 17:26
 46/48 anonim válasza:
80%

Így az elején elmondom, hogy rajongó vagyok,nem kell oltani.

Igen, a fellépés nemvolt élő, de azt tudom, hogy nem műhangszerek voltak, a kétgitárosnak az a saját gitárja volt, a többit nem tudom.Az lehet hogy a produkció sokaknak nem tetszett, de mint zene szerintem nagyon is jó volt.Mindenkinek más az ízlése,van olyan is, akinek kifejezetten nem tetszett, és van olyan ember is akinek nagyon tetszett. Nekem például nagyon tetszett, ez várható volt az AFC-től hogy megcsinálják ezt a bedurvulást akármikor is, még ha előtte megvan beszélve is.Nagy Ferót nagyon bírom mint embert, és amúgy nem menteni próbálta a produkciót, elmondta egy interjúba hogy igen is tetszett neki. Balázs meg mondhat akármit is pl. hogy: "ha nekem egyszer így jönne haza a fiam kukoricán térdeltetném."

Majd ha felnő a fia más hülyeségek lesznek a világon,lehet hogy a fia még túl fog tenni az AFC-s srácok kinézetén is.

~Ez mondjuk csak egy vélemény.

2010. nov. 9. 18:31
 47/48 obpablo válasza:

Ha tényleg olyan okos itt minden válasz adó és remek MŰVÉSZI vénával van megáldva akkor miért nincs bennük FANTÁZIA?????

A ZENEKAR ELBÚCSÚZTATTA A HANGSZEREIT!!!!

Ez volt a legnézettebb fellépésük, megalakulásuk óta, sőt nem sok olyan húdejó magyar együttes van aki ennyi ember előtt lépett fel (bele értve a tv nézőket). Ezzel elértek egy nézettségi szintet, és úgy gondolták hogy vége a régi hangszereknek, újak jönnek és a hangszerek "hősi halált haltak" azokon soha senki nem fog játszani többet!

Ha valami új akkor jó magyar felfogás szerint fikázzuk, húzzuk le, hajrá de akkor minek nézitek ha fos?????

U.i azoknak akik csak fikázni jönnek ide:

Nézzétek a Vidám vasárnapot az a nektek való!!

2010. dec. 2. 14:22
 48/48 anonim válasza:

Természetesen egy előre megtervezet jó produceri munka volt! A ládákból a lényeg ki lett szerelve és a hangszereik a legelső hangszereik voltak. Régiek, amiket már nem használtak! És az, hogy a zsűri tud vagy éppen nem tud róla, az nem jelenti, hogy nincs benne a rendezésbe. Mellesleg az rtl klub (xfaktor) és a afc producere egy és ugyan az a ember. Az rtl klub össz anyagi kára 1 az-az 1db mikrofon állvány! Az afc viszont tényleg szétverte a hangszereket. A dob sérült a legkevésbé. És, hogy mindezt miért teték?

1. Levetközzék magukról az emo skatuját végre.

2. A payback iránti „tisztelet” kifejezése. :)

3. Több mint 3 milióan nézték a müsort!

Ennyi. (aki mást mond az……:)

Üdv.

2010. dec. 20. 12:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!