X-faktor. Mi volt ez az Anti Fitness Club-tól?!
Ez része volt az előadásnak, vagy ennyire bedurvultak, hogy ki kellett őket vinni?!
Amúgy szerintem iszonyat sz*r volt..:S
amúgy a sztárvendégek produkcióját és az közös produkciót előre felveszik.. nem élőben megy / [link] /
tuti, hogy meg volt rendezve
Na, valaki beírja még egyszer, hogy nem élő volt?!
...
ezek a gitárok müek voltak az egész phlébekről ment
betervezett volt, a hangfal is előre oda vo.lt készitve és a zsürinis látszott! amugy jól megcsinálták szerintem.... amikor kivétték őket akor is látszott hogy szinte hagyják magukat csak utána kapálóztak ami szintén betervezett volt :D [ h juci is kUrV@ jó volt] na cs all
Így az elején elmondom, hogy rajongó vagyok,nem kell oltani.
Igen, a fellépés nemvolt élő, de azt tudom, hogy nem műhangszerek voltak, a kétgitárosnak az a saját gitárja volt, a többit nem tudom.Az lehet hogy a produkció sokaknak nem tetszett, de mint zene szerintem nagyon is jó volt.Mindenkinek más az ízlése,van olyan is, akinek kifejezetten nem tetszett, és van olyan ember is akinek nagyon tetszett. Nekem például nagyon tetszett, ez várható volt az AFC-től hogy megcsinálják ezt a bedurvulást akármikor is, még ha előtte megvan beszélve is.Nagy Ferót nagyon bírom mint embert, és amúgy nem menteni próbálta a produkciót, elmondta egy interjúba hogy igen is tetszett neki. Balázs meg mondhat akármit is pl. hogy: "ha nekem egyszer így jönne haza a fiam kukoricán térdeltetném."
Majd ha felnő a fia más hülyeségek lesznek a világon,lehet hogy a fia még túl fog tenni az AFC-s srácok kinézetén is.
~Ez mondjuk csak egy vélemény.
Ha tényleg olyan okos itt minden válasz adó és remek MŰVÉSZI vénával van megáldva akkor miért nincs bennük FANTÁZIA?????
A ZENEKAR ELBÚCSÚZTATTA A HANGSZEREIT!!!!
Ez volt a legnézettebb fellépésük, megalakulásuk óta, sőt nem sok olyan húdejó magyar együttes van aki ennyi ember előtt lépett fel (bele értve a tv nézőket). Ezzel elértek egy nézettségi szintet, és úgy gondolták hogy vége a régi hangszereknek, újak jönnek és a hangszerek "hősi halált haltak" azokon soha senki nem fog játszani többet!
Ha valami új akkor jó magyar felfogás szerint fikázzuk, húzzuk le, hajrá de akkor minek nézitek ha fos?????
U.i azoknak akik csak fikázni jönnek ide:
Nézzétek a Vidám vasárnapot az a nektek való!!
Természetesen egy előre megtervezet jó produceri munka volt! A ládákból a lényeg ki lett szerelve és a hangszereik a legelső hangszereik voltak. Régiek, amiket már nem használtak! És az, hogy a zsűri tud vagy éppen nem tud róla, az nem jelenti, hogy nincs benne a rendezésbe. Mellesleg az rtl klub (xfaktor) és a afc producere egy és ugyan az a ember. Az rtl klub össz anyagi kára 1 az-az 1db mikrofon állvány! Az afc viszont tényleg szétverte a hangszereket. A dob sérült a legkevésbé. És, hogy mindezt miért teték?
1. Levetközzék magukról az emo skatuját végre.
2. A payback iránti „tisztelet” kifejezése. :)
3. Több mint 3 milióan nézték a müsort!
Ennyi. (aki mást mond az……:)
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!