Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » X-faktor. Mi volt ez az Anti...

X-faktor. Mi volt ez az Anti Fitness Club-tól?!

Figyelt kérdés

Ez része volt az előadásnak, vagy ennyire bedurvultak, hogy ki kellett őket vinni?!

Amúgy szerintem iszonyat sz*r volt..:S

2010. nov. 6. 22:13
1 2 3 4 5
 31/48 anonim válasza:
34%

Azigen, gondoltatok már rá, hogy ez egy (részben) rock zenekar?!

Zenei műfajra jellemző, hogy a szinpadon eluralkodik a "káosz"...

Ez a zúzás megrendezett volt, és nem, egyáltalán nem volt "szar".. Az ilyenek azért kellenek, hogy hírtelenhalált okozzanak a nézőknek, ami meg is volt.

Ha a stílust meg nem értitek, ne fikázzátok...

2010. nov. 7. 00:30
 32/48 anonim ***** válasza:
30%
Stílust? Nem értjük? Te viccelsz velünk kismajom? inkább menj aludni és ne itt pattogj a kedvenc emos zenekaroddal -.-
2010. nov. 7. 00:39
 33/48 anonim ***** válasza:

22:45 - Ezt mondta:

"Hát ez könyörtelen, amikor 30 kilós fiatalok ennyire durván őrjöngenek"

2010. nov. 7. 01:48
 34/48 anonim ***** válasza:
78%

Nekem baromira tetszett!!

Hernádi bevonulása is állati jó volt!!!!

Nem szeretem az AFC-t, egy számukat se ismerem

De ez a produkció bejött!!!:D

2010. nov. 7. 07:28
 35/48 anonim ***** válasza:
45%

Nekem nem tetszett,szerintem vannak olyan együttesek,énekesek,akik jobban odavalók.

A x-faktor nézőinek nagy részét szerintem baromira nem nyűgözte le,csak azt a pár rajongót,aki ezt az őrült stílust szereti,de azok meg nem nézik az x-faktort...

2010. nov. 7. 07:34
 36/48 anonim válasza:
43%
Hát nem tudom azokat a gitárokat elég durván ütögették.. ami nem két forint. :/
2010. nov. 7. 09:28
 37/48 A kérdező kommentje:

00:30 :

Ez a "ne fikázzatok, ha nem értitek, meg ha nem tetszik" ez annyira szar volt, hogy nagyon. Mért ne "fikázzak" ha valami nem tetszik, és mért ne mondhatnám hogy szar?! -.- Vagy teneked ha vmi nem jön be, akkor azt mondod, hogy fúú ez nagyon jó volt?:D

És a rockzene nem feltétlenül arról szól, hogy szétütöd a drága cuccokat, úgy nézel ki mint egy beszívott idióta, egyik szemed sír, a másik haj..stb.

Ha megrendezett is volt, akkor se volt nagyon sok értelme, mert csak szétütötték a berendezést..ez színvonal?!

2010. nov. 7. 12:23
 38/48 anonim ***** válasza:
Feró is elmehet a sunyiba kevés a nyugdíja és elvállal minden szart éljenez megtapsolja őket mintha ez lenne az igazi Rock mikor megjátszák magukat a színpadon-.-"
2010. nov. 7. 13:02
 39/48 anonim válasza:

Sziasztok!

Csodálom, hogy egyáltalán felmerül ez a kérdés. Az említett zenekar nagyon erősen mainstream, de valamiért azt a hatást akarja kelteni, hogy köze van az underground szcénához. Sajnos nincs, kihasználja a legtöbb tinire jellemző lázadókedvet és a meg nem értettség érzését, ezért van tábora, ami alapvetően lehetne underground sajátosság is, de a médiának való pincsiskedés nem tartozik ebbe a kategóriába. Undorító volt az egész, megrendezett szemét, kissé hiteltelen egy ilyen csapattól, főleg, hogy csak utánzásból építi fel saját karakterét az egész bagázs. Egyébként a hangszerek szétverése a 90-es évek elején volt menő, bár ma már az oldschool is divat..A Nirvana együttes csinálta ezt a koncertjein,innentől sztem kissé ciki, bárkinek is utánuk csinálni, főleg egy kereskedelmi csatornán, nemzetközi licensz alatt futó műsorban...Gratulálok a kedves zenekarnak, sikerült még undorítóbbá válniuk, ami nehéz teljesítmény, tekintve eddig munkásságukat.

2010. nov. 7. 14:06
 40/48 anonim ***** válasza:
Ugyan...biztos, hogy megrendezett volt!! Látszott a zsűri fején hogy csak megjátssza..amúgy elég kemények xD valami szörnyű volt
2010. nov. 7. 14:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!