Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » X-faktor. Mi volt ez az Anti...

X-faktor. Mi volt ez az Anti Fitness Club-tól?!

Figyelt kérdés

Ez része volt az előadásnak, vagy ennyire bedurvultak, hogy ki kellett őket vinni?!

Amúgy szerintem iszonyat sz*r volt..:S

2010. nov. 6. 22:13
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
Szivem, nem élő adás volt, ezt már jó előre felvették, nem véletlenül került le az élő felirat, és IGEN, megrendezett volt, a biztonságiőrös balhé is. A mentorok műdöbbenete és az az állkussolás is egy óriási színjáték volt, ne higgy el mindent, amit a TV-ben látsz... :D:D
2010. nov. 6. 22:36
 12/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudjátok miért nem élőben megy a vendég produkció és a közös produkció?
2010. nov. 6. 22:38
 13/48 A kérdező kommentje:
Akkor bizony a megrendezés volt eléggé alacsony színvonalon... Most akkor többen fogják nézni, mert ki kellett vinni ezeket a ... na, nem mondok semmit.:)
2010. nov. 6. 22:40
 14/48 A kérdező kommentje:
Viszont Balázs beszólása ütött:)
2010. nov. 6. 22:41
 15/48 anonim ***** válasza:
Balázs a csúcs :D Nagyon bírtam én is :D Nagyon egyetértettem vele.
2010. nov. 6. 22:42
 16/48 anonim ***** válasza:
Élő nem élő tök mindegy. A lényeg, hogy megrendezett, begyakorolt színjáték. Mint a maunika show, a győzike, a való világ, stb... Jól bevett reklámfogás, mert hiszékenyek igen is voltak, vannak, lesznek is.
2010. nov. 6. 22:44
 17/48 anonim ***** válasza:
Miért mit mondott? Egyébként igen megrendezett volt. Egyszer már láttam ehhez hasonlót. Nem biztos, hogy tőlük, de tuti láttam már ilyen megrendezett örjöngést.
2010. nov. 6. 22:45
 18/48 A kérdező kommentje:

Balázs valami olyasmit mondott, hogy "elég durva, mikor 30 kilós gyerekek ugrálnak itt a színpadon":D

Szerintem aranyos volt...(:

köszönöm az eddigi válaszokat.

2010. nov. 6. 22:49
 19/48 anonim ***** válasza:
valaki betudna linkelni egy oylan videót amiben benne van a végén balázs beszólása? hatalmas:D:D:D a "srácok"meg kib@szott sz@rok voltak, meg tökörről hallottak már?:D:D
2010. nov. 6. 22:52
 20/48 anonim ***** válasza:
*tükörről ,mielőtt valami emos elkezdené osztani az észt
2010. nov. 6. 22:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!