Jobb hangja van Csabának szerintem és nekem nagyon bejön.(mellesleg imádom amikor magyarul énekel)
2010. nov. 6. 21:58
12/22 anonim válasza:
Ilyen nincs is. :S Dorka olyan hamisan énekelt a párbajban, hogy majd' leszakadt a stúdió teteje. Nem tudom, miért kellett ezt csinálnia a zsűrinek. Viszont Mariann nagyon szépen viselte a kiesést, van tartása.
2010. nov. 6. 22:09
13/22 anonim válasza:
Hát, az utolsóval egyetértek. Ezt én sem tudom felfogni. Csalódtam, de hatalmasat.
2010. nov. 6. 22:16
14/22 anonim válasza:
Nikolas vagy Tamás
...és Tamás helyesebb, Csabának markánsabb az arca,nem tetszik
2010. nov. 7. 07:50
15/22 anonim válasza:
Szerintem Vecus fogja megnyerni, mert az apja úgyis elintézi. És nekem a Csaba sokkal jobban bejön, mint Tomi. Annyira férfias, és jóképű.És nagyon bejön a stílusa is!
2010. nov. 7. 10:57
16/22 anonim válasza:
Előző. Én már azzal sem értek egyet, hogy a tv-hez közelálló személy rokona versenyezhessen(Janicsák). Itt is úgy kéne,mint pl. a Kvízióban, ahol a műsorvezetővel nem lehet rokoni kapcsolatban a nyertes.
2010. nov. 7. 11:12
17/22 anonim válasza:
Ebben igazad van, 11:12. Híres emberek rokonságának nem sok keresnivalója lenne itt, mert ők egy ilyen tehetségkutató nélkül is könnyebben meg tudnák oldani, hogy befusson a gyerek például. Itt meg Veca egy olyan embertől vette el a helyet, aki önerőből erre nem képes. Egyébként semmi bajom vele, jó énekes, de neki menne a műsor nélkül is.
Ugyanez van egyébként a gyerekekkel (a konkurenciánál). Róluk is előre lehet tudni, hogy úgysem nyerhet, és mégis továbbjuttatják. Elveszi a helyet.
2010. nov. 7. 12:28
18/22 anonim válasza:
Igen, ez így teljesen igazságtalan.
2010. nov. 7. 14:44
19/22 anonim válasza:
valamelyik vastag fiú nyeri. imádom ezeket a vastagokat :)
2010. nov. 7. 14:47
20/22 anonim válasza:
Csaba nyeri meg, és természetesen ő is néz ki a egjobban. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!