Tényleg Janicsák Veca fogja megnyerni az X-faktort?
Remélem nem így lesz. Jó a hangja, ez kétségtelen, de nekem a Vastagh Csabi az ász, meg a Király gyerek! A csabi valószínüleg elfog vérezni, bár neki nagy előnyt jelent már a popdarálóból szerzett rajongótábor.
Ha mégis a Janicsák lány nyeri, akkor igazad lesz!
Nem a kérdésre válaszolok, nekem 3 kedvencem van, de valószínűleg nem ők fogják megnyerni:
Király L. Norbert a nambörvan
és a második nálam
Szabó Mariann és Vastag Csaba.
ezt én is hallottam, persze h a Vecácska nyeri!
Személy szerint engem kiráz a hideg az ocsmány fejétől és alakjától, na meg azok a megnyílvánulások... hogy ő csak azért jelentkezett az X-be mert nem volt kedve tanulni, meg ő csak ehhez ért.. aztán a Fókuszba is sikeresen bebizonyította h buta mint a s.gg, mert hogy "rejtvényt fejt, de csak odáig jut el hogy mi a múltidő jele"
Kétségkívül jó hangja van, de szerintem undorító az egész nő. Apuci tolja felfelé....
Egyébként itt olyat keresnek akiben meg van az X factor, én ilyennek gondolom a Király fiút, Vastagékat, vagy Nicolast. De a Vecába nincs semmiféle X factor.
Amúgy nekem a múltkori adás is fura volt, Vecának nincs nagy rajongótábora szerintem, ennek ellenére simán ment tovább, én nem hinném h annyi szavazatot kapott :)
Amúgy meg ha olyan őstehetség lenne, szerintem már a Csillag születikes kiesése után is kapkodtak volna utána... ennyi a véleményem.
Én a Nicholast tartom esélyesnek, vagy a Wolf Katit, de pl nekem Shodeinde Dorka a kedvencem:) és szeretem a Fannit is még akkor is ha nyávog:)A Vastag lurkók is szuperek, de pl nekem a kisebb tök kicsi még, nem lenne belőle sztár, majd ha beérik a gyümölcs, olyan 5 év múlva:) a bátyja meg sztár, csak nemkülföldön hanem magyarországon:)
A Marianntól ráz a hideg, nem szeretem, nem is éli bele magát a zenébe, a többiek viszont igen...jah bocs, a nyári lányok is ilyen foscsik, pedig isteni a hangjuk, csak nincs bennük X:)
Vazzz a kérdésre elfelejtettem válaszolni:D
Szóval valszeg ha apuci tolná, akkor a csillagot is ő nyerte volna meg:) kivéve, ha nem tudták előre,hogy jön az X:) de nemhiszem azért,hogy ekkora pöc.sök:)
Nagyon remélem,hogy NEEEMMMM!!!
Annyira nem jó ő,sőt!!!!!!
Szerintem őt és a Fannikát valaki segíti előre.
Mert egyik sem valami jó!
Ellentétben a kiesett Jennivel ő jó volt!
Csak nem volt apucinak és anyucinAK PÉNZE,HOGY NYOMJÁK ŐT ELŐRE!
Szomorú....
Nem!
KIRÁLY L. NORBI fogja megnyerni!!!!!!!!!!!!!
Egyértelműen neki van legnagyobb rajongó tábora :) :)
De én nagyon szeretem a Vastag testvéreket is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!