Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Tényleg Janicsák Veca fogja...

Tényleg Janicsák Veca fogja megnyerni az X-faktort?

Figyelt kérdés
Az a pletyka terjed, hogy a bennfentesek tudják már hogy ő nyeri meg, természetesen függetlenül a szavazatoktól. Nem nagyon hiszek az ilyesmiben, de ki tudja...Persze, jó hangja van, akár meg is nyerheti, de azért nagyon sokan vannak akik ugyanolyan jók, vagy jobbak nála. Szerintetek?
2010. okt. 20. 12:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%

Remélem nem így lesz. Jó a hangja, ez kétségtelen, de nekem a Vastagh Csabi az ász, meg a Király gyerek! A csabi valószínüleg elfog vérezni, bár neki nagy előnyt jelent már a popdarálóból szerzett rajongótábor.

Ha mégis a Janicsák lány nyeri, akkor igazad lesz!

2010. okt. 20. 12:57
 2/20 anonim válasza:
82%

Nem a kérdésre válaszolok, nekem 3 kedvencem van, de valószínűleg nem ők fogják megnyerni:

Király L. Norbert a nambörvan

és a második nálam

Szabó Mariann és Vastag Csaba.

2010. okt. 20. 12:57
 3/20 anonim ***** válasza:
52%

ezt én is hallottam, persze h a Vecácska nyeri!

Személy szerint engem kiráz a hideg az ocsmány fejétől és alakjától, na meg azok a megnyílvánulások... hogy ő csak azért jelentkezett az X-be mert nem volt kedve tanulni, meg ő csak ehhez ért.. aztán a Fókuszba is sikeresen bebizonyította h buta mint a s.gg, mert hogy "rejtvényt fejt, de csak odáig jut el hogy mi a múltidő jele"

Kétségkívül jó hangja van, de szerintem undorító az egész nő. Apuci tolja felfelé....

Egyébként itt olyat keresnek akiben meg van az X factor, én ilyennek gondolom a Király fiút, Vastagékat, vagy Nicolast. De a Vecába nincs semmiféle X factor.

Amúgy nekem a múltkori adás is fura volt, Vecának nincs nagy rajongótábora szerintem, ennek ellenére simán ment tovább, én nem hinném h annyi szavazatot kapott :)

Amúgy meg ha olyan őstehetség lenne, szerintem már a Csillag születikes kiesése után is kapkodtak volna utána... ennyi a véleményem.

2010. okt. 20. 14:29
 4/20 anonim ***** válasza:
77%
Nem hiszem, hogy ő nyerne. Vannak nála sokkal jobbak, ha pedig az apja bundázna akkor már a Csillag születiket megnyerte volna.
2010. okt. 20. 17:16
 5/20 anonim ***** válasza:
48%
Igen, Janicsák fogja nyerni. Kiszivárgott.
2010. okt. 20. 18:20
 6/20 anonim ***** válasza:
81%

Én a Nicholast tartom esélyesnek, vagy a Wolf Katit, de pl nekem Shodeinde Dorka a kedvencem:) és szeretem a Fannit is még akkor is ha nyávog:)A Vastag lurkók is szuperek, de pl nekem a kisebb tök kicsi még, nem lenne belőle sztár, majd ha beérik a gyümölcs, olyan 5 év múlva:) a bátyja meg sztár, csak nemkülföldön hanem magyarországon:)

A Marianntól ráz a hideg, nem szeretem, nem is éli bele magát a zenébe, a többiek viszont igen...jah bocs, a nyári lányok is ilyen foscsik, pedig isteni a hangjuk, csak nincs bennük X:)

2010. okt. 20. 18:22
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Vazzz a kérdésre elfelejtettem válaszolni:D

Szóval valszeg ha apuci tolná, akkor a csillagot is ő nyerte volna meg:) kivéve, ha nem tudták előre,hogy jön az X:) de nemhiszem azért,hogy ekkora pöc.sök:)

2010. okt. 20. 18:25
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon remélem,hogy NEEEMMMM!!!

Annyira nem jó ő,sőt!!!!!!

Szerintem őt és a Fannikát valaki segíti előre.

Mert egyik sem valami jó!

Ellentétben a kiesett Jennivel ő jó volt!

Csak nem volt apucinak és anyucinAK PÉNZE,HOGY NYOMJÁK ŐT ELŐRE!

Szomorú....

2010. okt. 21. 11:42
 9/20 anonim ***** válasza:
49%
ha nem ő, akkor a summer sisters... ugyanis élő adásban kiderült, hogy geszti a család barátja :)
2010. okt. 26. 16:37
 10/20 anonim válasza:
100%

Nem!

KIRÁLY L. NORBI fogja megnyerni!!!!!!!!!!!!!

Egyértelműen neki van legnagyobb rajongó tábora :) :)

De én nagyon szeretem a Vastag testvéreket is :)

2010. nov. 6. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!