SZERINTED KI FOGJA MEGNYERNI AZ X-FAKTORT? :D
És ki jobb énekes Vastag Tamás, vagy Csaba?
Szerinted melyik néz ki jobban? :P :DDD
Szerintem Veca ott lesz a döntőben, mert híres az apja és a zsűri nem hiszem, hogy kiejti őt.Szerintem Király L. Norbi fogja megnyerni a műsort.
Bár én Dorkát szeretem a legjobban, csodaszép hangja van és szimpatikus is. Nincs elszállva magától, mint a többiek.
Hogy ki néz ki jobban? Nehéz mert egyik se az esetem, de ha muszáj választani akkor Csabát mondanám, és szerintem neki jobb hangja van mint a tesójának.
Remélem kielégítő volt a válaszom!:)
Szerintem Norbi nyeri meg.
Hogy ki a leghelyesebb? Csaba meg a Non Stop-os Ádám :) De hogy őszinte legyek nekem minden férfi egy főnyeremény aki most a műsorban van. Egyikük sem beképzelt, tisztelettel bánnak egymással, és mindegyikükben van valami plusz az ének mellett ami miatt nem felejtjük el őket:) Szóval én mindegyiket csípem :)
19:25 igen tök jó volt a válaszod köszi :)
Meg a többieknek is köszi szépen, jöhetnek még :)
19:31 egyet értek, tényleg nagyon klassz srácok vannak most bent :D (H)
Szerintem is Király L. Norbi fog nyerni, neki van a legnagyobb rajongó-tábora!
És Tomi valamiért szimpatikusabb mint Csaba, de egyik se rossz ;) ...szerintem... :)
Az én kedvencem Király L. Norbi, a mai előadása volt eddig a legzseniálisabb az övéi közül (a Joe Cocker mellett). De szerintem nem fogja megnyerni, nem elég "trendi" vagy eladható. De ezt én nem is bánom annyira, viszont alig várom, hogy együttest alapítson. :)
Vastagék köszül szerintem Tamás a helyesebb. És akik mostanra bent maradtak, mindenki jó énekes már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!