Milyen szabályok szerint működik Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban című műsor? (No Spoiler)
A 2. évadban is 4-en kezdtek és egy maradt, egyedül nem lehet az áruló, ezért választott még egyet, aki szintén kiesett és a végére maradhatott egyedül, ahol kiszavazták.
Azt nem értem inkább, hogy ha a legvégén valaki csak magában bízik, akkor kiejthet-e mindenkit, ha az összes ártatlan is.
Nem maradhat gyilkos nélkül a játék a teljes szakasza alatt, és nem lehetnek kettőnél kevesebben sem az utolsó konklávén. Ha abból az egyiket ki is szavazzák, a fináléba bekerül az utolsó. Ha a játék menete során 1-re csökkenne a gyilkosok száma, akkor be kell hívnia egy játékost társként. Ha az ártatlan elutasítja a zsarolást, akkor kiesik, és behív egy másikat. Akár így is sorban ki tudnak esni az ártatlan mindaddig, amíg valaki nem társul be és ismét 2 gyilkos lesz.
"Azt nem értem inkább, hogy ha a legvégén valaki csak magában bízik, akkor kiejthet-e mindenkit, ha az összes ártatlan is."
A fináléba 3 játékos kerül és szavazati többséggel lehet csak kiesni. 1 játékos nem ejthet ki senkit magában, kettő másik ellen. Ha hárman maradnak és egyet kiejtenek maguk közül, akkor vége a játéknak és felfedik magukat.
Elírtam? Lehet elírtam. Most visszanéztem a magyar 2. évadot. Tehát az utolsóig konklávéIG 2 gyilkos marad, és a legutolsón még 1 részt vehet. A magyarban így volt. Ha az utolsó konklévén kiejtik az utolsó gyilkost, akkor 3 ártatlan megy a fináléba és dönt.
Itt van egy kisebb spoiler, de nem írom le konkrétan:
Az egyik ország évadában 3 gyilkos maradt a fináléban. Ekkor egy új szabály lép életbe: arról kell dönteniük, hogy megtartják maguknak az összeget, vagy megosztják egymás között. Ha mindenki a megosztásra szavaz, akkor harmadolják a nyereményt. Ha valaki a megtartásra szavaz és más(ok) a megosztásra, akkor elnyeri a teljes összeget, és ha mindenki a megtartásra szavaz, akkor senki nem kap nyereményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!