Mit gondoltok a Kőgazdag Fiatalok c. műsor szereplőiről?
Figyelt kérdés
okt. 28. 19:13
1/6 anonim válasza:
A szereplőkről nem sokat, mert látszik, hogy az egész előre megírt. A készítőkről meg csak annyit, hogy jó eséllyel sosem láttak közelről ténylegesen gazdag embereket, mert akkor nem lenne ennyi blődség a műsorban.
2/6 anonim válasza:
Amit minden értelmes ember:
Semmit, mivel nem nézek ilyen idétlenséget, és nem ismerem őket.
4/6 anonim válasza:
Gáz mert lehetne belőle normális realityt csinálni de annyira megjátszott az egész hogy nemigaz
5/6 anonim válasza:
Szerintem a szereplők lehetnének humorosabbak. Vagy lehet, hogy nekem nem jó a humorom, mert pl nem tartom viccesnek, ha valaki összetör egy tv-t, vagy ilyen lassan peregnek az események a semmiről.
Pláne, hogy ez megírt, és nem reality, lehetne kicsit bonyolultabb, és viccesebb.
Mondjuk az feltűnt, hogy az Amerikából hazajött ruhatervező nő egész kedves volt az 'itthoni" két csajjal, de persze az egyik már elkezdte a háta mögött minősíteni, hogy pl ennyi idősen, miért kell botoxoltatnia annyit... Stb...
Szerintem ez mondjuk egy "mélyebb mondanivalója" lehet ennek a valaminek, mert ez kb jól jellemzi a Magyarországon élőket.
6/6 anonim válasza:
Mondjuk nem minősítgetés miatt, de én meglepődtem Metta arcán, mert mikor láttam a Nagy őben, még nem volt ennyire feldagadva", vagy megplasztikázva... (?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!