Mennyire volt nektek szimpatikus anno a Kölyökidő című műsor, meg a szereplői?
Szeretem a retro dolgokat,és régebben rábukkantam erre a műsorra.
Mennyire volt mondanivalója,használható tanácsai a mindennapi életre? Azt tudom,hogy próbált kultúrát adni (Versek felolvasása,rangos emberek meghívása). Milyen közel állt a világa a valósághoz?
Viszont néha olyan ripacsnak tűnik a produkció,mintha direkt el lenne hülyéskedve.
Amúgy valahol kommentben olvastam,hogy kifogásolták,hogy akkoriban kb 3000 Ft-ot kaptak a hülyéskedésért,továbbá befolyásosabb emberek gyerekei. Meg,hogy agyon sztároltak voltak,és tehetségtelenek. Valamint a műsort olyan felnőttek csinálták,akik elfelejtették,milyen gyereknek lenni.
Ezekből az állításokból mennyi igaz?
"Mennyire volt mondanivalója,használható tanácsai a mindennapi életre? Azt tudom,hogy próbált kultúrát adni (Versek felolvasása,rangos emberek meghívása). Milyen közel állt a világa a valósághoz?"
Ez volt, nem volt más a tévében. Egy kicsit szerettem, mert valami újat, izgalmasat mutatott a falusi léthez képest, de nekem néha "túl pestinek" tűnt. Akkor nem tudtam vele azonosulni.
A valósághoz?... Hmm tdlán a legközelebb egy elit, vagy középosztálybeli pesti általános suli hangulatához passzolt.
Mondjuk amikor néztem úgy éreztem hogy jó fejek.
"Viszont néha olyan ripacsnak tűnik a produkció,mintha direkt el lenne hülyéskedve."
Ez volt :)
Köszi a választ! :)
26 éves vagyok,szóval nem nagyon van tapasztalatom arról a korról,viszont szeretem a régi magyar műsorokat. Ahogy láttam,a műsor eléggé jó lenyomat arról az időszakról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!