Kísértés c.műsor szereplői közül ki a legjobb/legvonzóbb nő?
Figyelt kérdés
szept. 8. 19:24
A kérdező szavazást indított:
Nati
Tina
Niki
Barbi
Nikol
Nicolet
Anna
Angi
Eda
Cynthia
18 szavazat
2/17 anonim válasza:
nekem a Nati nagyon szimpi insta alapján
3/17 anonim válasza:
Amúgy ez érdekes.
Jó csaj mind amúgy.
Nekem a Cynthia az nagyon bejön, de önmagában ez a felfogása és a cselekményei kicsit taszító, ami miatt már nem túl vonzó.
Nati valóban szép de róla sokak véleménye megvan, meg amúgy annyira nem formás mint 1-2 ott.
Talán Nicol amúgy aki jó humorú, fullos test, egyebek.
4/17 anonim válasza:
Nekem Eda! Nagyon dögös és szimpatikus is
Sokan vannak, akik műnek tűnnek, pl a Cynthia
5/17 anonim válasza:
cynthianak csak a szája tűnik műnek de ettől függetlenül ő is jó nő
6/17 anonim válasza:
#5 nekem a szája elrontja az összeképet, de tényleg formás a teste
7/17 anonim válasza:
nálam is a szája a fura, mivel rendben hogy mű de neki igen furcsa, nem olyan mint más lányoknak akiknek fel van töltve.
8/17 anonim válasza:
olyan kicsit kacsás, szerintem nem illik az arca formájához
9/17 anonim válasza:
de ha neki így tetszik, akkor egészségére, örülök neki, ha boldog a bőrében:)
10/17 anonim válasza:
Cinti nem szép nő. Összességében mind jó. De az arcuk...mondom ezt pasiként. Cintia nagy fül furcsa taszító arc. Tina nagyon csálé arcra. Nati viszont különleges arcú. Nem a legbombább testre és szerintem felfogásban sem . De az arcaban van valami vonzó ami talán fontosabb bármilyen testnél , mert az a kisugárzás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!