Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Kísértés c.műsor szereplői...

Kísértés c.műsor szereplői közül ki a legjobb/legvonzóbb nő?

Figyelt kérdés

szept. 8. 19:24
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

10 Csak Nati tekintete akár a kígyóé. De valóban formás az arca, bár a pillák rontanak rajta. A visítása az nem emberi fülnek való! Meg az ész! Komolyan egy szélhámosra féltékeny!? Noel mindenkit megdug aki engedi, most csak a sorrenden lehet kifogása? A villában ő volt az első. Marhanagy csábítás meg kihívás.

Pont úgy ahogy a dicséret. Mit számít egy ilyentől!!! Nem mindegy mond-e valamit vagy sem.

A barátnők között szerintem Inge a legszebb. Dorina kifejezetten csúnya de bájos. Linda bányarém, Brigi meg Toncsi tökátlagos... Briginek is a pillájától nem látszanak a kék szemei... Dusán beszólása Brigi külsejét tekintve több volt mint durva. Arról nem is beszélve, hogy akkor ő egy nemtúlszép nőt akar elvenni, hogy egyéb általa említett jelzőt ne említsek...

szept. 25. 13:52
 12/17 anonim válasza:

Szerintem a mai adásban megmutatkozik hogy a kis butus Natika elég hamar rájött mi van. Vannak nők akik éveken keresztül vannak naivitásban.

Szerintem nem buta ő annyira amennyire teszi magát.

szept. 25. 21:55
 13/17 anonim válasza:
Szerintem is sokkal butább nők vannak bent
szept. 25. 21:57
 14/17 A kérdező kommentje:

Sokan csak azért mennek be hogy felfedezzék őket... Médiás vagy egyéb felkéréseket kapjanak.

Nyilván nem a tucathapsik érdeklik őket. Nekik ez csak játék...

De a lényeg hogy a krapekok büszkék (főleg a rinyagép Noel, meg a tahó Dusán) hogy megkapnak olyan szilikoncsodát, akinek csak ritkán engedhetnék meg maguknak az óradíjukat...

szept. 25. 22:53
 15/17 anonim ***** válasza:
valszeg influenszer ugródeszkának tekintik ezt a műsort
szept. 26. 00:03
 16/17 anonim válasza:
100%

Undorító... Csodák ? Ezek a nők?

Na meg a szépségkirálynő Anna ?? Én nem is tudom mint valami boszorkány, külsőre sem egy igényes nő képet mutatja sem ő sem sokan mások. Igényesség nem a kacsa száj műcsöcs....

Tessék felnőni férfi társaim ..(akiknek ez bejön)

szept. 26. 21:54
 17/17 anonim ***** válasza:
76%

Nyilván nem úgy szól a kérdés hogy ki az akivel szívesen gyermeket alapitanank, feleségül vennénk stb

Szimplán annyi hogy így egyszerűen ki az aki a legvonzóbban néz ki, ilyenkor nem érdemes ezeket a dolgokat túlságosan előtérbe helyezni.

Pl Nati is lehet szép attol hogy belsőleg milyen ember, ez csak egy sima vélemény hogy ki a legvonzóbb számunkra.

Nyilván senkinek nem kéne éllettársnak egyik se hiába írjuk le ki néz ki jól.

Szerintem amúgy Cynthia az jól néz ki.

szept. 27. 06:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!