Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nektek_le tudja játszani azt...

Nektek_le tudja játszani azt rtlplusz a videókat? Bármelyik videót lakat nélkül?

Figyelt kérdés

Nekem pár napja DRM errort ír ki, bármelyik műsor videójára megyek rá. Hiába frissítek, el se indul a videó. A nagy, műsorvideók sem, az új filmek előzetesei sem, a műsorból kivágott kisvideók sem. Csak ez a hibaüzenet van. A reklámokat előtte még lejátssza, de a műsort, vagy a műsorokról szóló videókat már nem, azokból már egyiket sem.

Másnál is előjött a napokban ez a hibaüzenet (DRM_ERROR), vagy nálam van csak a hiba?

[Mit tudok tenni ellene, ha tudok (?). Valaki szerint rakjak új operációs-rendszert a mostani Windows7 helyett, egyszerűbb megoldás van?]

Itt most az a fő kérdésem, hogy másnak is jött-e elő ilyen hiba, vagy egyedül vagyok. Javaslatokat is írhat, aki tud persze.

nov. 5. 11:37
A kérdező szavazást indított:
Nekem is előjött mostanában, de ráfrissítettem az oldalra, és újra működött, megoldódott.
Nekem is előjött mostanában, ráfrissítettem az oldalra, és úgy sem működött.
Szoktam nézni neten az rtl-es műsorokat, nálam nem fordult elő ilyen hiba egyszer sem.
Én csak tv-n szoktam nézni, szoktam nézni, nem is érintenek/hetnek ilyen dolgok.
Nem szoktam rtl-t nézni, úgyhogy nem tudom, lenne-e ilyen hiba.
Nekem előjött a probléma, és találtam rá megoldást, megoldottam.
Egyéb.
2 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem unod még?
nov. 5. 16:46
 2/20 anonim ***** válasza:
50%
Operával és Edge böngészővel nekem sem működött (Chrome-mal nem próbáltam). A Firefox viszont gond nélkül lejátszotta a Híradót.
nov. 5. 18:49
 3/20 A kérdező kommentje:
Köszi,de nekem 32 bites a windows7-em, a Firefox csak 64-esekre van,nem?♥
nov. 5. 18:57
 4/20 anonim ***** válasza:
33%
El lett már mondva, hogy cseréld le a fosszilis rendszeredet. Mit nem fogtál fel ebből?
nov. 5. 19:07
 5/20 A kérdező kommentje:

Telepítettem ezt:INGYENES BÖNGÉSZŐ - MOZILLA FIREFOX 68,

de ezt írja ki. Hogyan engedélyezzem,hogy betöltse?

A biztonságos kapcsolat sikertelen

Hiba történt a következőhöz csatlakozáskor: support.mozilla.org. biztonsági könyvtár hibája. Hibakód: SEC_ERROR_LIBRARY_FAILURE

A megtekinteni kívánt oldal nem jeleníthető meg, mert a kapott adatok hitelessége nem ellenőrizhető.

Lépjen kapcsolatba a webhely üzemeltetőjével, és értesítse a problémáról.

További tudnivalók…

Az ilyen hibák jelentése segít a Mozillának a rosszindulatú oldalak azonosításában és blokkolásában

nov. 5. 19:09
 6/20 anonim ***** válasza:
Nekem is 32 bites a Win7-em, az általam használt Firefox verziója 115.17.0esr (32 bites).
nov. 5. 19:09
 7/20 A kérdező kommentje:

Minden oldalra ugyanezt írja ki a Firefox, a sajátjaira is

A biztonságos kapcsolat sikertelen

Hiba történt a következőhöz csatlakozáskor: support.mozilla.org. biztonsági könyvtár hibája. Hibakód: SEC_ERROR_LIBRARY_FAILURE

A megtekinteni kívánt oldal nem jeleníthető meg, mert a kapott adatok hitelessége nem ellenőrizhető.

Lépjen kapcsolatba a webhely üzemeltetőjével, és értesítse a problémáról.

További tudnivalók…

Az ilyen hibák jelentése segít a Mozillának a rosszindulatú oldalak azonosításában és blokkolásában

nov. 5. 19:17
 8/20 A kérdező kommentje:

"El lett már mondva, hogy cseréld le a fosszilis rendszeredet. Mit nem fogtál fel ebből?"

Köszönöm.

"Nekem is 32 bites a Win7-em, az általam használt Firefox verziója 115.17.0esr (32 bites)."

Köszönöm, ezt a verziót akkor megpróbálom megkeresni.

nov. 5. 19:18
 9/20 A kérdező kommentje:

Letöltöttem,de nem tölt be semmilyen oldalt. Jobbra-balra ugrál egy fekete pötty, úgy csinál,mintha töltene,de nem tölt semmit.

Az alapértelmezett beállításokkal töltöttem le,nem a személyreszabott/cutomized-verziót.

nov. 5. 19:39
 10/20 A kérdező kommentje:

The connection has timed out

An error occurred during a connection to www.rtlplusz.hu.

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.

If you are unable to load any pages, check your computer’s network connection.

If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the web.

...

---

The connection has timed out

An error occurred during a connection to www.google.com.

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.

If you are unable to load any pages, check your computer’s network connection.

If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the web.

nov. 5. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!