Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nektek_le tudja játszani azt...

Nektek_le tudja játszani azt rtlplusz a videókat? Bármelyik videót lakat nélkül?

Figyelt kérdés

Nekem pár napja DRM errort ír ki, bármelyik műsor videójára megyek rá. Hiába frissítek, el se indul a videó. A nagy, műsorvideók sem, az új filmek előzetesei sem, a műsorból kivágott kisvideók sem. Csak ez a hibaüzenet van. A reklámokat előtte még lejátssza, de a műsort, vagy a műsorokról szóló videókat már nem, azokból már egyiket sem.

Másnál is előjött a napokban ez a hibaüzenet (DRM_ERROR), vagy nálam van csak a hiba?

[Mit tudok tenni ellene, ha tudok (?). Valaki szerint rakjak új operációs-rendszert a mostani Windows7 helyett, egyszerűbb megoldás van?]

Itt most az a fő kérdésem, hogy másnak is jött-e elő ilyen hiba, vagy egyedül vagyok. Javaslatokat is írhat, aki tud persze.

nov. 5. 11:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
16%
:'D
nov. 5. 19:43
 12/20 A kérdező kommentje:
Ilyenkor mit kell csinálni, ha nem hoz be semmilyen oldalt a Firefox?Már rámentem a settingsnél,hogy kapcsolja ki a tiltást.
nov. 5. 19:45
 13/20 A kérdező kommentje:
11-es, te ne röhögjél, inkább mondjad,mit meg csináljak! :)
nov. 5. 19:46
 14/20 anonim ***** válasza:
46%
Megmondtuk már. Többször.
nov. 5. 19:47
 15/20 A kérdező kommentje:
*mit csináljak
nov. 5. 19:47
 16/20 A kérdező kommentje:

"Megmondtuk már. Többször"

Nem szeretném,mert akkor minden lekerül a gépről,amit eddig ráraktam,ha lecseréljük az op. rsz.-t

nov. 5. 19:49
 17/20 anonim ***** válasza:
16%
Na és? Visszateszed őket...
nov. 5. 19:50
 18/20 A kérdező kommentje:
Letöltöttem az Avant-ot,és a Torch-ot is. Ezek működnek, de nem hozzák be az Rtlplusz felületen a belépési ablakot.
nov. 5. 20:56
 19/20 A kérdező kommentje:

Ezeket amúgy le tudja játszani a sima rtl ejelentkezés nélkül. :) Ezeknél nincs hibaüzi, és ezek mennek anélkül is, hogy be lennék jelentkezve. :)

rtl.hu/nyero-paros/2024/11/05/hujber-feri-szoke-krisztina-gusztustalan-simon-attila-simon-erika

nov. 6. 10:14
 20/20 A kérdező kommentje:
*bejelentkezés
nov. 6. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!