Most akkor a Menendez testvéreket megerőszakolta az apjuk vagy nem? A sorozatból nem derül ki.
Figyelt kérdés
Vagyis nem egyértelmű. Nekem úgy tűnik a netflixes sorozat alapján hogy csak kitalálták.nov. 2. 18:53
1/2 anonim válasza:
Nem tudni, pont úgy, ahogy a valóságban sem sikerült sem bebizonyítani, se cáfolni, hogy megtörtént -e. De elvileg novemberbwn újratárgyalják az ügyüket, mert került elő olyan bizonyíték, ami alátámaszthatja az erőszakot.
2/2 anonim válasza:
Szerintem sem történt erőszak. A szülők szigorúan bántak velük, szokták mondani, a javukat akarták. Szerintem ezért ölték meg a szüleiket, mert túl keményen bántak velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!