Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy tetszett a Menendez...

Hogy tetszett a Menendez fivérekről szóló doku-sorozat?

Figyelt kérdés
[link]

szept. 22. 22:49
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

Dahmer után vártam egy szintet, számomra meg sem közelítette. Neken elég lagymatag volt, pedig nagyon vártam 😩

Na de reméljük az Ed Geines jobb lesz

szept. 23. 07:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszett.

Másabb volt, mint a Damher-ügy.

Itt jobban előtérbe került a tárgyalás.

Abból a szempontból érdekesebb volt, hogy itt az áldozatok is bűnösek voltak, legalábbis ezt állították, így az egész ügyet egy rejtély övezi, mi igaz és mi nem belőle, sosem derül ki.

És ez jogi szempontból érdekesebb, nyilván nem annyira meghökkentő, mint Damher esete.

szept. 26. 01:22
 3/5 anonim válasza:
87%

Eléggé más fajta volt mint a Dahmer.

Bár nekem kifejezetten tetszett,de úgy gondolom egy másik sorozatgyilkosról jobbat lehetett volna kihozni. Előző évadban már megjelenítették Gacyt és Ed Geint. Szerintem jó sorozat lett volna belőlük is. Remélem a kövi évadban(ha lesz) akkor valamelyikuk lesz a főszerepben

szept. 28. 16:48
 4/5 anonim ***** válasza:
60%

Ez neked doku sorozat? 😂

Honnan vette vajon murphy hogy lyle ilyen káromkodó fuckboy volt?

Ez megint csak arról szól mint a dahmer hogy egy kislányok által jó pasinak színészt beraknak hogy lehessen rá nyaladzani

Megint nem bírt magával

Testvérek smarolnak?

okt. 24. 23:02
 5/5 anonim válasza:
Persze,hogy nem hozta a Dahmer sorozatot azért itt egy egyszeri 2x gyilkosságról volt szó kontra egy soroszgyilkosról totál jó le tudták hozni szerintem annyi,hogy számomra nem volt annyira maradandó mint a dahmer szó szerint a Dahmer sorozat nekem lélekbe markoló volt komolyan nagyon durva volt számomra ez inkább egy sima egyszerű film szerű forgatoköny szerű valami volt.
nov. 30. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!