Ha Magyarország keresztény, akkor miért nem adnak a tévében keresztény/bibliai szappanoperákat a sok török helyett?
Pl. A tíz parancsolat c. brazil szappanopera, ami Mózesról szól.
Nagy öregjeink is gyakran hivatkoznak a tíz parancsolatra, mégsem fut egy ezzel kapcsolatos szappanopera sem a tévében. Hogyan lehetséges ez?
Templomba kevesen járnak, de akkor honnan fognak bibliai tanmeséket hallani az emberek? Nem a tévé felelőssége lenne ilyen esetben a keresztény edukáció?
Ennek ellenére folyamatosan ezek az áskálódó, veszekedő törökök folynak a csapból. Nem értem. Valaki érti?
Én nem látom, csak hallom, mert a szüleim nézik. Ha éppen nem ordibálnak, akkor egymás ellen áskálódnak. Nem akarom megszabni mit nézzenek, csak mindig piszkálnak, hogy miért nem tévézek velük. Nem merem megmondani, hogy irritál, amit néznek.
Jó lenne, ha a csatorna váltana profilt. De biztos nem fog. :(
Általában ezekben is van konfliktus, de nem ilyen jellegű (nem ennyire kicsinyes dolgok vannak kihangsúlyozva).
Szóval nézném, ha lenne valami súlya. Nem tartom magam kereszténynek, de a kereszténységről szóló irodalom (vagy hívők által írt, nem tudom mi a helyes megnevezése), amit eddig olvastam eléggé tetszett. Abban is voltak "szentek", de volt rendes cselekmény is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!