Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » X faktor; Vastag Tamás vagy...

X faktor; Vastag Tamás vagy Vastag Csaba?

Figyelt kérdés
Külsőre-belsőre is gondolok ;)
2010. okt. 23. 22:44
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
43%
CSABA!
2010. nov. 20. 16:12
 32/35 anonim ***** válasza:
43%

VASTAG CSABA!!!!!!!!! mindörökké Ámen :D:D:D:D

Imádommmmm!!!!!!! Ha kiesik, nem nézek Xfactort :P

2010. nov. 22. 18:50
 33/35 anonim ***** válasza:

Eleinte nem nyűgözött le egyikük sem.

Tominak jó a hangja, de bizonytalan és még fiatal is ehhez, ennek ellenére gratulálok az eddig elértekhez. Valahogy nem ragad magával, bár jó, de ennél nem több, nekem valahogy kevés és miután nem mutatott semmi fejlődést, ezért unalmassá is vált. Bár nem értem, hogy mit esznek rajta a lányok, mert szerintem épp, hogy inkább csúnyácska, de végülis nem rossz.

Csabára csak később figyeltem fel, amikor egyre kevesebben maradtak és nagy kedvencemmé vált, valami eszméletlen a hangja, komoly tehetsége van ehhez. Nekem nem túl sok, én pont úgy vagyok vele, hogy végre valaki, aki képes igazán kitörni és nem csak úgy eldalolászni, hanem valami olyan, amit élvezet hallgatni és egyszerűen ellenállhatatlan. Külsőre nem fogott meg, bár valamivel rendezettebbek az arcvonásai, de nem vagyok elájulva tőle se.

Tehát hang tekintetében mindenképp az idősebb Vastag fivér a jobb, messze lekörözi öccsét, valahogy érettebb, erőteljesebb, és már elért olyan pontra, ahonnan talán nincs tovább. Megemlíteném Nikolast is, akinek szintén kiforrott a hangja, viszont a különbség kettejük között azért észrevehető. Tominak szép-szép hangszíne van, és pár év múlva biztos ennél is jobb lesz.

Külsőre nálam egyformák, Tomi inkább a "cuki", Csaba a "szexi" kategória, bár érthető is, a koruk miatt, mondjuk én nem vagyok oda egyikőjükért sem, mindketten egyformán helyesek.

Most volt a párbaj, Csaba jutott tovább, Tomi kiesett, ahogy gondoltam, gratulálok nekik. Nagyon szívszaggató volt látni őket, megjegyzem: szerintem nem is nekik kellett volna ott állniuk.

13/L

2010. dec. 4. 23:19
 34/35 A kérdező kommentje:

Utolsó. :)

Én eleinte úgy voltam vele, hogy Tomi jó, de nem eléggé.

Csaba már a Let Me Entertain You-val lenyűgözött.

Jöttek az élőadások, a Wherever will you go, ahol még néha hamiskás volt, de volt valami különleges az előadásában. Aztán Keresem az utam, majd It's My Life... hétről-hétre egyre jobb lett, és mély nyomot hagyott bennem, míg Tomi részről-részre egyre rosszabb lett, hiszen Ildikó erőltette neki a rocker vonalat. Aztán... jött egy újabb lassú szám, végre! Azt hiszem, a When you say nothing at all, de lehet, hogy volt előtte valami. Lényegtelen. Bebizonyította, hogy tud, azonban még csak egy műfajban képes áttörő előadásra. Ellenben Csabival, akinek minden megy. Ezért mindenképpen ő a jobb.

Aztán jött a mai. Tomika nyitott egy jókis gyors számmal. Jól sikerült! Majd jött Csabi a What a Wonderful World-el, amivel már könnyeket csalt a szemembe. Itt bizonyosodtam meg róla, hogy ő fogja megnyerni.

Utána jött Tomi lassú száma, majd Csabitól a Királylány. Ismét egy tökéletes előadás. Mindkettejüktől egy igen erős.

Talán a mai versenyben ők voltak a legjobbak, meg Veca a második számával.

Aztán kijelentették, hogy Csabi és Tomi fog párbajozni, bejött Tomi és olyat énekelt, mint még egyszer sem a műsorban! Akkor jöttem rá, hogy kár érte, és Csabának órási rajongója vagyok, de elbizonytalanodtam, féltem, hogy ő direkt elrontja...

Jött egy teljesen elgyengült, letört Vastag Csaba, és olyat énekelt, amilyet én még tehetségkutatóban nem hallottam! Hallatszott, hogy tényleg szívből énekel, látszott, hogy mennyire szereti Tomit.

Végig sírtam a dalt.

És úgy éreztem, nem tudok dönteni. Igazságtalan az egész.

Tamás most bizonyította be, hogy valójában milyen jó is... És most ejtik ki. Azonban úgy vagyok vele, hogy jobb ez így, mintha Csaba esett volna ki, hiszen Tomi nyugodtan újra próbálhatja jövőre is, hiszen fiatal még.

Azonban bánom is, hogy kiesett, hiszen tudom, hogy ez Csabát mennyire összetörte.

Ennyire még azt hiszem, nem féltem érte... Kicsi az esélye, hogy jövőhéten kiálljon, és erősen énekeljen. Attól félek, ez annyira kikészíti, hogy nem lesz képes újat mutatni.

Remélem tévedek...

Szóval, összegezve. Szerintem Csaba jobb, azonban így a végére Tamás is megmutatta, hogy igenis tehetséges! Valószínűleg, ha Csaba nem lett volna ebben a mezőnyben benne, akkor Tamásnak szurkoltam volna.

_

16L

2010. dec. 4. 23:36
 35/35 A kérdező kommentje:
Nikolast egyébként nem bírom. Szerintem inkább neki kellett volna most mennie. Ő mindig ugyanolyan... Unalmas.
2010. dec. 4. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!