X faktor; Vastag Tamás vagy Vastag Csaba?
Most nem azért de csak azzal tudtok jönni ha leszólják a kedvenceiteket hogy biztos féltékenyek rá?:D Arra még nem gondoltatok hogy mindenkinek más az ízlése? Nekem se tetszik egyik sem:D Talán elmondhatjuk a véleményünket mi is (akik nem szeretik őket).
Amúgy meg mire lennénk féltékenyek már nem azért...:D
Én is tudnék ilyen nagyképű lenni ha szeretnék:D
Nem is kértem hogy változtassátok meg a véleményeteket,tisztába vagyok vele hogy van aki nem szereti,csak az a beszólás kicsit erős volt Tomira és Csabira nézve is.
Egyébként nem veszekedtem,csak megírtam a véleményemet:)
Már bocs, hogy megint beleszólok, de senki nem beszélt féltékenységről(tudtommal)
Én csak megmondtam, hogy aki nem ismeri Csabit a popdarálóból, bizonyára nagyképűnek és "soknak" tűnhet, de aki ott is nézte, szerintem nem sok változást talál az előadásmódban.
Mindenki maga dönti el, hogy ki tetszik neki, én senkit sem szóltam le, nem is fogok, nem az én műfajom.
Talán a korom miatt is (30), nekem a Csabi jobban bejön.
Olyan szemei vannak mint a páromnak, úgy el lehet veszni bennük...
Csabi :D
jobb a hangja is szerintem, és hát a kinézetéről ne is beszéljünk :P
Szerintem is a Csabi :D
Pedig én csak 17 vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!