Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » X faktor; Vastag Tamás vagy...

X faktor; Vastag Tamás vagy Vastag Csaba?

Figyelt kérdés
Külsőre-belsőre is gondolok ;)
2010. okt. 23. 22:44
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
80%

CSABI!!!!! IMÁDOOOOMMM!!!

Tominak még kell 5év de ő is nagyon jó!!!

2010. okt. 24. 21:21
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Kinézetre egyértelműen az idősebb!

Énekhang: nagyjából egy szinten állnak.

2010. okt. 25. 12:45
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Mindenféleképpen Tamás!!!
2010. okt. 26. 18:24
 14/35 anonim ***** válasza:
84%

Tomi!

jobban szeretem a hangját (olyan simogató, ahogy egyszer Keresztes Ildikó mondta) és olyan érdekes kisugárzása van... :] és nagyon aranyos, mikor mosolyog.

bár igaz, Csabát is bírom... neki is nagyon klassz hangja van. szóval nehéz, de Tomi. :)

2010. okt. 26. 18:28
 15/35 anonim ***** válasza:
33%

Egyetértek azzal aki azt írta Csabika túl sok. Igenis akkora arca van hogy az már fáj,de mire nagyképű? Pfff... egy tehetségtelen,tucaténekes... Kimondhatatlanul utálom,meglátom és rosszul leszek.

Egyik Vastag fivér sem szimpatikus,de akkor már inkább Tamás. Mondjuk külsőre ő sem épp a legjobb,de legalább el tudom viselni.

Énekelni sem tud egyik sem,szóval...

2010. okt. 26. 18:40
 16/35 anonim válasza:
81%
Szerintem mind a ketto nagyon jo de nekem inkabb Tamas hangja tetszik, Csabinak ez a magyar szam nem allt annyira jol, de ha azt vesszuk a fiatalabbaknak inkabb Tamas tetszik szerintem mert egy 14-17 eveshez kozelebb all Tamas aki 19... de ez csak az en velemenyem
2010. okt. 26. 18:42
 17/35 anonim ***** válasza:
69%

Tomi!!

a fenébe, hogy nem vagyok 20 évvel fiatalabb :)

2010. okt. 26. 19:01
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló vagyok még mindig:

18:40:

Azért én megnézném,hogy hogy nézel ki,és milyen a hangod....a hozzászólásodból csak úgy lesüt az irigység.De nem baj,ebből is látszik,hogy ők már elértek vmit:)

Aki meg azt írta,hogy Tomi csak a fiatalabbaknak jön be.Hát azért ennyire ne általánosítsunk.Én írtam,hogy nálam Csabi a nyerő minden szempontból.16 éves vagyok:))

2010. okt. 26. 19:52
 19/35 anonim ***** válasza:
56%
Drága én nem írtam hogy tudok énekelni.:D Kicsit se vagy szánalmas.:D A kérdésre válaszoltam,nekem nem szimpatikusak,nem ismerem el a "munkásságukat",te meg ahelyett hogy személyeskedsz a kérdésre válaszolj,ha meg már megtetted akkor keress másik kérdést. ;)
2010. okt. 26. 19:59
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Csabi nem nagyképű!

Iszonyat jó hangja van és volt is, már a popdarálóban is megjegyeztem a nevét, ő nem "sok", neki ez a stílusa nézz meg bármilyen régi videót róla!!(az első válogatón tényleg sok volt, de azóta a régi formáját hozza)

2010. okt. 26. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!