Más is úgy látja hogy a Vikingek sorozat a 4. évad után ellaposodott és érdektelenné vált?
-Ugye az utolsó 3 évad 20 részes ellentétben a korábiakkal. Az 5 és a 6. évadnál úgy éreztem hogy hogy amit 20 részben meséltek bőven elég lett volna 10 percen is.
-A logikátlanságok megszaporodtak, értelmetlen karakter halálok (pl:.SPOILER Harald király, Björn gyerekei, Alfréd király testvére. A sorozat végén még egy felszabadított rabszolganő lett Kattegat királynője, így a Ragnar és gyerekeinek legendája súlyát vesztette SPOILER VEGE).
-Nem kihasznált szálak(Björn Földközi-tengeri kalandozásából sokkal többet ki lehetett volna hozni). Floki elnyújtott izlandi vergődése szintén súlytalan volt szerintem.
De ennek ellenére pl:.a Kijevi Ruszos szál és a sorozat végén az Észak-Amerikai felfedezések behozása jó volt, de ennyi pozítűvúmot tudok mondani az utolsó kettő évadról az én részemről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!