Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek is egyre unalmasab...

Szerintetek is egyre unalmasabb a Spongyabob sorozat?

Figyelt kérdés
2023. dec. 31. 00:05
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
Igen, mivel már nem készülnek új részek hozzá. Ősrégi egy sorozat, a régi szinkronhangokkal volt a legjobb.
2023. dec. 31. 00:19
 2/8 anonim ***** válasza:
14%
Sosem szerettem.
2023. dec. 31. 09:48
 3/8 anonim válasza:
100%

Még készülnek. 14. évad most megy Amerikában, magyar címe még nincs egyik epizódnak sem.

[link]

2023. dec. 31. 11:32
 4/8 anonim válasza:
90%

vannak benne vicces elemek, de összességében csak szórakozás kedvéért van az egész.

vagyis nem tanulsz belőle semmit sem.

2023. dec. 31. 12:38
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
A régi részek a legjobbak szerintem (na meg a régi szinkron). Spongyabob, Tunyacsáp és Rák úr az eredeti magyarhangjaikkal az igazik. Bár az új részeknél nem csak a szinkron a probléma szerintem, hanem az is, hogy veszélyesen ostoba és értelmetlen lett a sorozat. Persze a régi részekben sem atomfizikusok a szereplők (kivéve talán Szandit), de mégis valahogy mintha több értelem lenne benne (mégha nem is sokkal).
jan. 2. 00:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom melyik évadot láttad te, én már láttam a 14. évadból angolul azokat a részeket, amiked kiadtak amerikában. Eddig a kedvencem a BassWard, az egyetlen amire nem mondom, hogy gyenge. Majd jövő héten amerikában kijön még néhány rész, az egyi ("Pet the Rock", feb 15) ígéretesnek hangzik. De aztán ki tudja, a mostani részeket ismerve egy csalódás is lehet.
febr. 5. 07:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
#6-os vagyok, fontos, a 14. évadból a kedvencem csak a BassWard. Természetesen a sorozatból a kedvenc részem valahol az első 4 évadban van.
febr. 5. 07:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Nos a Spongyabob sorozat amikor kijött nagyon nagy újdonság volt azért lehet az hogy akkora siker volt. Az első pár évad és rész viccesek jók én tanulságosak voltak. Az volt a baj hogy Hillenburg otthagyta a 3 évad után mivel csak ennyit tervezet. Sajnos a tudta nélkül folytaták a sorozatot és azért lett a legtöbb rész béna. Volt pár jó rész igen de ez kevés volt. Végül miután Hillenburg meghalt akkor is jöttek az új részek és unalmasak humortalanok lettek. Persze a mai jó részek de ez nem fogja megmenteni a sorozatot.
febr. 11. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!