Nekem eddig nagyon tetszik, a gyerekszínészek meglepően ügyesek!
Egy kicsit gyorsra vették a figurát, de igazából érthető, hogy a küldetésre akartak fókuszálni, úgyhogy nem csoda, hogy ilyen gyorsan átpörgettünk a táboros fejezeteken. Kíváncsian várom, milyen lesz az évad hátralévő része.
Őszintén szólva nekem kicsit sem. Nem érzem hogy a forgatókönyvírók tényleg szeretnék a könyveket, igazság szerint úgy látom csak a pénz miatt készült. A színészi alakítások felemásak, a látvány nem erős, hiába Hollywood legnagyobb stúdiója felel érte, a párbeszédek pedig végtelenül szájbarágósak. Expozíció expozíció hátán, és nincs igazán íve/kerete.
De el kell ismernem, hogy rengeteg mindent, pl a Medusás jelenetet nagyon jól oldottak meg. Vannak benne jó ötletek de eddig csalódás.
Közepesen. Adaptációhoz képest sztori szempontjából elég jól ragaszkodik az eredeti sztorihoz. Persze nem teljesen, személy szerint örültem volna, ha kicsit hűebb párszor, de adaptációhoz képest tényleg elég hű, szóval nem panaszkodom.
A karakterek kinézetét eleinte elengedtem, de minél többet nézem, annál inkább zavar, hogy SENKI nem úgy néz ki, ahogy kéne. Jó, most az ötödik részben Árész végre úgy néz ki, ahogy a könyvben, VÉGRE. (Akik engem leginkább idegesítettek, hogy Mr. D-nek sincs köze a könyvben leírtakhoz, és Gabe UGLIano se csúnya és visszataszító. Tudom, pont a legkevésbé lényeges karakterek zavarnak.)
Kicsit egyébként olyan, mintha spórolni akartak volna a látvánnyal. Minden feltűnik, de semmi sem sok időre. Pedig a kiméra is tök jól nézett ki, de olyan nagyon rövid ideig láttuk :/
Szóval összességében én a könyvek híve vagyok (duh), de azért vannak a sorozatban jó dolgok. (Az első kettő részben kifejezetten tetszettek a változtatások, a tábori hangulatot nagyon adom, hogy képernyőn is láttuk végre, a pegazusok tök jól néznek ki, a kiméra tök jól néz ki, és az Árészes részeket is adtam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!