Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Vodafonnak írjak én is egy:...

Vodafonnak írjak én is egy: kérem szíves megértésüket, és türelmüket?

Figyelt kérdés

Már idén van ilyen sms-em vagy 10, 1 napig se net, se tv, behalt mobilnet, stb....meg állítólag kompenzálnak valami 1000ft-tal emiatt, na hozzám ez se jutott el...

De ha én kések akár 1 napot a befizetéssel, 600ft, 1 hónap után szolgáltatásonként visszakapcsolás 6000ft vagy mennyi, stbstb...

Az ügyfélszolgálatokra meg beültetnek valami debil kiscsajt, de a legparasztabb fajtából.

Tuti egy cég.

#Vodafone #borzalom #vodafos #mikorszabadulokmármeg
2024. jan. 9. 06:54
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

"#mikorszabadulokmármeg", "borzalom"

Lemondod a szolgáltatást és keresel egy másikat. Ne szenvedj.

Mi a kérdés? Mert ez csak egy monológ.

2024. jan. 9. 07:47
 2/6 A kérdező kommentje:

nincs másik. Informálódj, mielőtt hülyeséget írsz.

Te szenvedsz.

Mit nem értesz? Megfelelési kényszered van?

Csinálj mást akkor.

2024. jan. 9. 08:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
én egyszer bejelentettem hozzájuk a net hiányát, aztán vagy nem tudtak elérni vagy nem tudtak elérni időben (már akkor sem volt tiszta hogy mi történt pontosan), ezért elvileg nem oldották meg a problémát és írtak hogy jóváírnak a számlámon egy bizonyos összeget (talán 10.000 ft körüli) és kb 3 hónapig abból vonták a net díját (nekem csak az van)
2024. jan. 9. 09:39
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen? Na köszi ezt az infót, én még sosem írtam nekik, most lehet, már kéne akkor. :)

Most meg a letöltési sebességem max 3mbit/s, kriminál ez a banda.

2024. jan. 9. 17:57
 5/6 anonim ***** válasza:
51%

“nincs másik. Informálódj, mielőtt hülyeséget írsz.”

Nem értem, kérdező, hogy mi bajod van az #1-essel, a kérdésedben még nem írtad, hogy felétek csak a Vodafone van!

Informálódni? Minden szolgáltatónak mindenhol más a területi lefedettsége - és mégis honnét kellene tudnunk, hogy Te hol laksz??

Ha másik szolgáltató hiányában nem tudod lemondani a szolgáltatást, akkor Te is viszont légy vele ugyanolyan “parasztos”, hidd el, megéri, legalábbis morálban mindenképp, de az erélyedből TALÁN az egész szolgáltató rájön, hogy Veled nem érdemes packázni, mert nem hagyod annyiban a dolgot!

Viccen kívül, anyámnak az SZTK-ban tényleg bevállt! Kedvesen köszönt, mire az asszisztensnő fennhangon kérdezve akarta felvenni az adatait. Erre anyám gondolt egyet, és ugyanabban a stílusban válaszolt. A nő erre köpni-nyelni nem tudott, látszott hogy sikerült letörni az agarait, egyből olyan “kisangyal” lett...

2024. jan. 9. 22:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Kamugép "vagy mennyi"

Ha 1 napot késel, nincs felszólítási díj, csak ha már egy hetet késel, 600Ft.

30 napos lejárt tartozás után korlátozHAT 2 felszólítást kövstően. Visszakapcsolási díj 4000Ft.

Ha szolgáltatás kiesés van vezetékesen akkor ászf szerint kötbért fizetnek neked.

Amúgy ha ilyen szar, mondd fel és mehetsz máshoz.

2024. febr. 1. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!