1/2 anonim válasza:
Attól függ mennyire vagy messze a TV adótoronytól! Mert ez egy egyszerű szoba antenna. Ami ráadásul elég gyengének néz ki. Én ilyet nem vennék. Én nekem a tetőn van két lepke antenna. Szóval ha van rá mód akkor kültéri antennát vegyél. Mert a szoba antennáknak mindig kisebb a hatásfoka.
2/2 anonim válasza:
Volt már hasonló kérdés korábban. Sajnos ezek az antennák inkább designelemek, mintsem igazi antennák. Valójában van benne egy darab drót, melynek minimális a nyeresége és azért erősítés, ráadásul 52 dB, mert egy minimális jelet erősít, zajjal, mindennel együtt. Én inkább irányított antennát használnék beltérre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!