SOS véleményeket várnék az "ingyenes" PCR tesztről, mely szerint felhívtam a háziorvost, hogy ezésez a panaszom. Azt mondta, biztos Covid, hívjam föl ha megvan a cca. 20ezer Ft-os teszteredményem. Szóba se jött az ingyenes lehetősége. Vajon, miért?
Szerintem a leterheltség miatt. Tavasszal mikor beteg voltam engem se küldött el, nem rendelt ki senkit, azt mondta maradjak otthon és pihenjek. Egyébként igaza van, bármi is okozza a tüneteket, az azonosítás nem befolyásol semmit.
A hét elején megbetegedtem, most magától ajánlotta, hogy kiküldi a tesztelőket. Kedd délelőttől vártam, időközben fel is hívtak egyszer, hogy nagyon leterheltek. Ma értek ide, viszont nem PCR tesztet csinálnak, hanem gyorstesztet. Ha az negatív, akkor csinálnak egy PCR-t. Az a mondás most, hogy minden + gyorsteszt pozitív, azonban a - még nem garancia semmire, ezért csinálnak ilyenkor egy PCR-t.
Szerintem 100-ból max.1 aki az ingyenes felé irányítja, mert üzlet! az egész és ezzel 1mp-re sem a vírus létezését kérdőjelezem meg, mert ostoba nem vagyok.
A háziorvos elnevezés is marhaság, mert sima körzeti. A háziorvosnak törődnie kéne a saját betegeivel, akár-e témában is. Leterheltek. És a többi ember nem ugyanolyan leterhelt?! Dehogynem. Csak neki 20ezer annyi, mint nekem 20Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!