Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SOS véleményeket várnék az...

SOS véleményeket várnék az "ingyenes" PCR tesztről, mely szerint felhívtam a háziorvost, hogy ezésez a panaszom. Azt mondta, biztos Covid, hívjam föl ha megvan a cca. 20ezer Ft-os teszteredményem. Szóba se jött az ingyenes lehetősége. Vajon, miért?

Figyelt kérdés
Kb. fél perc mintavétel, és akciósan 18 900, azaz 19 000, ami nem sokat kerekítve 20 000. Nekem betegnek kellett volna kezdeményezni, és kikutatni, mi a lehetőség, ha addig el nem patkolok, most már agyvérzésben is?!
2021. nov. 21. 19:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekünk se rendelt, de úgy gondolom a mentők olyan szinten leterheltek, hogy ez a lehetőség már nem áll fenn.
2021. nov. 21. 19:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a leterheltség miatt. Tavasszal mikor beteg voltam engem se küldött el, nem rendelt ki senkit, azt mondta maradjak otthon és pihenjek. Egyébként igaza van, bármi is okozza a tüneteket, az azonosítás nem befolyásol semmit.

A hét elején megbetegedtem, most magától ajánlotta, hogy kiküldi a tesztelőket. Kedd délelőttől vártam, időközben fel is hívtak egyszer, hogy nagyon leterheltek. Ma értek ide, viszont nem PCR tesztet csinálnak, hanem gyorstesztet. Ha az negatív, akkor csinálnak egy PCR-t. Az a mondás most, hogy minden + gyorsteszt pozitív, azonban a - még nem garancia semmire, ezért csinálnak ilyenkor egy PCR-t.

2021. nov. 21. 19:41
 3/3 A kérdező kommentje:

Szerintem 100-ból max.1 aki az ingyenes felé irányítja, mert üzlet! az egész és ezzel 1mp-re sem a vírus létezését kérdőjelezem meg, mert ostoba nem vagyok.

A háziorvos elnevezés is marhaság, mert sima körzeti. A háziorvosnak törődnie kéne a saját betegeivel, akár-e témában is. Leterheltek. És a többi ember nem ugyanolyan leterhelt?! Dehogynem. Csak neki 20ezer annyi, mint nekem 20Ft.

2021. nov. 21. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!