Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Pàromnak pozitív pcr tesztered...

Pàromnak pozitív pcr teszteredmènye lett. Egy hete nem talàlkoztunk, nekem semmi bajom. Aggódom így is. Mit tegyek ?

Figyelt kérdés
Nem magam miatt aggódom, hanem a szüleim miatt. Màr át sírtam a fèl napot. Anyuèk azt mondjàk, ne aggòdjak,de teljes stressz alatt vagyok. A korlàtozàsok miatt a munka helyemre nem kell be menni.
2020. dec. 12. 13:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Ne aggódj. Ha egy hete nem láttad, akkor tőle biztos nem kapod el. Nyilván a szüleid sem. Gondolom ők sem találkoztak vele mostanában.
2020. dec. 12. 13:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Több mint kèt hete nem volt nàlunk a pàrom. Csak èn voltam a közelèben.
2020. dec. 12. 14:01
 3/8 anonim válasza:
100%

ne pánikolj!

inkább próbáld egy ideig elkerülni a szüleidet, és tarsd be a járványügyi szabályokat (maszk, kesztyű, fertőtlenítés)

ha tudsz vonulj önkéntes karanténbe, ha nincs erre lehetőséged, akkor is a lehető legkevesebb helyre menj el

nagy valószínűséggel nem vagy fertőzött, de lehetséges, úgyhogy miután lenyugodtál, próbálj meg ésszerűen gondolkozni

2020. dec. 12. 14:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
De pontosan mi miatt aggódsz? Hogy a párod beteg vagy hogy esetleg te is megfertőződtél?
2020. dec. 12. 14:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Megcsal?
2020. dec. 12. 14:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a férjem covidos, én meg terhes vagyok van egy ovis gyerek is. Nem kaptuk el tőle, mert engem tesztelnek a terhesség miatt többször is. Nem kell ennyire rá stresszelni.
2020. dec. 12. 14:28
 7/8 anonim ***** válasza:
2020. dec. 12. 18:11
 8/8 anonim ***** válasza:
46%
Na, ide vezet a média pánikoltatása. Egy hete nem találkoztatok, neked semmi tüneteted, de attól rettegsz, hogy még így is "átugrott" a vírus a szüleidre. Nyugodj meg, gondolkodj racionálisan. Én és a fiam pl. az anyósomtól sem kaptuk el, pedig a rosszulléte előtti napon nálunk volt több órát. Ő pedig 65 év felett lazán átvészelte megfázásszerű tünetekkel. Sajnálom amúgy, hogy a pánik idáig fajult, nyilván van vírus, van, akire veszélyes is, de idáig jutni nem lett volna szabad, hogy ekkora rettegést szítson a média, a kormány az emberek között. :(
2020. dec. 13. 11:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!