Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Más is szerette nézni gyerekko...

Más is szerette nézni gyerekkorában a valóvilágot?

Figyelt kérdés
Én 8-9 évesen már néztem, kár hogy nincsenek új évadok már.

2023. júl. 22. 06:08
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Én általanos sulis voltam mikor ment a 4. évad az jó volt meg az 5 is. Onnantól kezdve romlik a minőség.
2023. júl. 22. 16:58
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Az első pár évadot még néztem, és szégyen nem szégyen, azokat szerettem is. Akkoriban szerintem még viszonylag normális értékrendekkel voltak megáldva a villalakók, és bár csináltak egy-két "botrányosnak" tűnő dolgot, a mostaniakhoz képest angyalok. Amit akkor csináltak, nem volt teljesen vállalhatatlan. Fiatalok voltak, bevállaltak ezt-azt, de nincs az, hogy X év után még az ükunokájuk is szégyenkezik a múltjuk miatt.
2023. júl. 22. 19:17
 23/31 anonim ***** válasza:
A VV Virág alig 18 évesen is prosti volt, most drogos, részeges, lecsúszott lett belőle, néhány év alatt. Jó kis előképzés a gyerekeknek! ETTŐL NEM AKAR MEGVÉDENI A FIDESZ???
2023. júl. 22. 21:48
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

23

A kérdező által kedvelt részek jóval VV Virág előttiek, tudod.. évek a különbség...

2023. júl. 22. 21:54
 25/31 anonim ***** válasza:
Alsósok voltunk mikor kb az első kettő vagy esetleg még a harmadik is ment, azokból rémlenek még részletek, de amúgy azóta már egyáltalán nem néztem, igazából azt sem tudnám megmondani, hogy most 11-nél vagy 12-nél tart már, mert oké hogy valamikor februárban lett vége, a sima RTL-en volt róla valami reklám, de annyira nem foglalkoztatott.
2023. júl. 23. 03:59
 26/31 anonim ***** válasza:
Amíg rtl-en volt addig jó volt az rtl2-es évadok már nem
2023. dec. 5. 22:50
 27/31 anonim ***** válasza:
Amikor a 4-5 után elkezdtek a kamionos sorról castingolni, ócska prostikkal töltötték fel a létszámot, akkortól már nem nézem.
2023. dec. 5. 22:55
 28/31 anonim ***** válasza:
2 évente van új évad, csak nem jók már. Az utóbbi 10+ évben minden műsornak romlott a színvonala (pl X-Faktor), nem csak a Való Világnak. Az RTL mindent elbax, ez van.
2023. dec. 6. 17:00
 29/31 anonim ***** válasza:
Igen a 4.5 évad volt a csúcspont onnantól megy lefelé a lejtőn. De ez minden műsorral így van kb.
2023. dec. 6. 19:35
 30/31 anonim ***** válasza:
4-5 évadot..onnantól fos volt.Na jó talán a Somás évad még jó volt pluszba ennyi.
2023. dec. 6. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!