Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Tetszik neked az X-faktoros...

Tetszik neked az X-faktoros felállás?

Figyelt kérdés
Nekem nem...
2010. okt. 10. 21:26
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
68%

Igen,de van akit sajnálok,hogy kiesett:(

Kedvenceim Vastag Csabi,Shodeinde Dóri,Takács Nikolas:))

2010. okt. 10. 21:50
 22/33 anonim ***** válasza:
50%
Fanni Britney Spearses nyávogása helyett tényleg jobb lett volna Enikő.
2010. okt. 10. 21:57
 23/33 anonim ***** válasza:
75%

Nekem tetszik. :)

Kedvencek:Vastag tesók,Janicsák Veca,Nonstop :)))

2010. okt. 10. 21:57
 24/33 A kérdező kommentje:

én azt a levelibéka Fannit tuti elküldtem volna...

Dzsennifert én is sajnálom,a fiúk felállásának viszont örülök

2010. okt. 10. 21:59
 25/33 anonim ***** válasza:
Reméltem, h nem csak én gondolom így, azzal a h.lye nyávogós hangú 5 éves kapcsán. Borzalmas hangja van, viszont pl. Muri Enikőnek baromi jó volt a hangja, jobban énekelt, mint azok, akik eredetileg énekeltél a számokat. S mostmeg abba hagyja az éneklést, csakmert egy barom hippit választottak, aki mellesleg utánaozza azt a mégnagyobb nyomi duffy-t
2010. okt. 10. 22:02
 26/33 anonim ***** válasza:
Na a pösze kis Fannikát én sem juttattam volna be, Dzsenifert vagy Enikőt juttattam volna tovább!
2010. okt. 10. 22:13
 27/33 anonim ***** válasza:
Amúgy Nikolas először nekem sem volt szimpatikus, de helyes és jól is énekel, az egyik nagy kedvencem!
2010. okt. 10. 22:15
 28/33 anonim ***** válasza:

Sokan igazságtalanok..nekem nagyjából rendben vana felállás, vannak olyanok, akiket nem szeretek, de el kell ismerni, mindnek jó hangja van. Viszont akik bejutottak, azoknak mind valami egyedi kisugárzásuk van. Az x-faktor nem a legjobb hangot keresi, hanem a legjobb előadót. ami különbség. Fannit érdekes módon mindenki imádta az elején, most támadják. nagyon érdekes és jó hangja van, és igazi színfolt. Muri enikő annyira nem jó, mint sokan itt azt mondják. Az első előadása óta csak buktái vannak, a pink szám kifejezetten szarul sikerült. ő már egy viszonyleg befutott énekesnőnek számít, főleg a színház terén, nézzetek utána. nem kell minden drámázást elhinni.

jennifert és katicát nagyon sajnáétam, valamelyiknek be kellett volna jutni shodeinde helyett. DE! jeni fiatal nagyon, ebben igaza volt gesztinek. Plédának hoznám föl: alexandra burke 16 évesen kiesett, úgy mint jeni, aztán visszajött 2asszem 2 év múlva és nyert. jeni addig tanul, fejlődik. katica szintúgy. Nincs veszve semmi. De teljesen jó csapat lett, én pl. norbinak szrukolok, de nagyon tetszik fanni, veca,non-stop is. ne mérgelődjön már senki. Jó lesz ez! :)

2010. okt. 10. 22:53
 29/33 anonim ***** válasza:

Ja és még valami: ha jennifer bejutott volna, most az menne.

ez sem jobb mint a megsztár,itt is a cigányok jutnak be.

Már bocsánat( teszem hozzá,én nem ezt néztem benne)

2010. okt. 10. 22:55
 30/33 anonim ***** válasza:
Én azt sajnáltam nagyon, hogy Nádor Dávid kiesett. A 25 felettiek csapatából egyik csajt sem szeretem. A lányoknál én sem értem, Dzsennifer miért esett ki
2010. okt. 10. 23:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!