Tetszik neked az X-faktoros felállás?
Figyelt kérdés
Nekem nem...2010. okt. 10. 21:26
11/33 anonim válasza:
én a muri esztert sajnálom, nálam ővolt a nyerő
12/33 anonim válasza:
Ó,hála az égnek,akkor nézni fogom. :) A Dzsennifer akin ki vagytok akadva,az az a csaj akiinek ilyen nagydarab apja van,és ő is jelentkezett? Csak mert annak tényleg hatalmas hangja van. Ha az,akkor őt miért ejtették ki?
13/33 anonim válasza:
Igazán csak Vecának szurkoltam, ő az aki már a legelején megfogott, tegnapig csak az ő nevét jegyeztem meg, szerintem ő a legjobb!
15/33 anonim válasza:
Már nem azért de Előd énekelt bármeik adásban is angolul? Nemhiszem. Különben is nem Magyarországnak teljesítenek hanem külföldnek is. Ha Németbe mondjuk elmegy a Demjén Rózsival biztos hülyére röhögnék magukat.
18/F
16/33 anonim válasza:
Nekem nem volt szimpatikus se Dzsenifer se Katica.A hang mellett fontos a kiállás és az egyéniség is, ők ketten kifejezetten idegesítettek.
17/33 anonim válasza:
21:34 - ha annyira kedvenced,miért nem tudod legalább a nevét?:D Muri Enikő.
Egyébként nekem tetszik a felállás,de Domokos Fanni helyett Dzsenifert kellett volna,szerintem.
18/33 anonim válasza:
21:36-os srác!
Énekelt-e angolul?? ki a f@szt érdekel b.meg?? magyar, akkor ne az legyen már a normális, hogy angolul énekel...
Gyerek vagy te még ehhez!
19/33 anonim válasza:
Egész erős lett a mezőny, kíváncsi vagyok ki fog nyerni.Kedvencek nekem Vastag Csabi és Takács Nikolas.
20/33 anonim válasza:
jajj ezer bocsánat, muri enikő:D
ő jobb lett volna fanni helyett, mer őt ugy hivják, ugye?:D
utálom a visitozó hangját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!