Tetszik neked az X-faktoros felállás?
Figyelt kérdés
Nekem nem...2010. okt. 10. 21:26
1/33 anonim válasza:
ugy ahogy elmegy,de a lányok csapata már nem!normális ez a geszti????kiestette a dzsenifert a katicát!ez nyafka pöszke meg tovább jut!
2/33 anonim válasza:
Húúú,én nem láttam,hogy kikjutottak be. Takács Nikolas,és Király Norbi bejutott?
3/33 anonim válasza:
hát én ku*vára ki vagyok akadva hogy kiesett a Katica meg a Dzsennifer!!!! :@@@@@@@@
4/33 anonim válasza:
ők bejutottak igen... Norbit birom :D
5/33 anonim válasza:
nicolas bent van meg a norbi is!!!!
6/33 anonim válasza:
Nekem a favoritok: Vastag Csaba, Shodeinde Dóri, Non Stop, Takács Nikolas, ők bejutottak, de nem értem én sem, hogy Szirota Dzsenifert, miért ejtette ki Geszti?!
7/33 anonim válasza:
Király L. Norbert
Vastag Tamás
Takács Nikolas
Summer Sisters
Non Stop
Körősi Mimi és Szakács Gergely
Shodeinde Dóri
Domokos Fanni
Janicsák Veca
Szabó Mariann
Wolf Kati
Vastag Csaba
8/33 anonim válasza:
A fiúknál sem jó! A Vastag Tamás még oké, de az a hülye Király Norbi meg a Nicolas nem kéne oda. Helyettük inkább jobb lett volna Dávid és Előd!
A Csapatok rendben vannak.
A lányoknál igaza van az elsőnek, hogy Geszti nagyon rosszul választott: Nekem így lett volna jó: Dóri (oké,ő van is), Katica és Dzsenifer.
És a 25 év felettiek is jók.
9/33 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik, azt hiszem ugyanígy döntöttem volna, kivéve Norbit.
10/33 anonim válasza:
Szurkoltam, hogy az állapotos lány (nem tudom a nevét) továbbjusson mert csodaszép hangja van.:)
De Dzsenifer miért ejtette ki????Ez érthetetlen...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!