Nem kaptok hülyét a sok síró, összetörő Xfaktoros láttán akik nem jutottak tovább?
Figyelt kérdés
Normális az, hogy csak azért mert nem kerültek az "élő adásba" úgy törnek össze mintha legalábbis a családjuk halt volna meg balesetben ? Számomra kicsit vicces é sszánalmas ezekkel az idióta célokkal megvert fiatalok látványa. (MÁr ha nézted az adást.)2010. okt. 10. 20:43
11/16 A kérdező kommentje:
Durva...
2010. okt. 10. 21:16
12/16 anonim válasza:
nah egész jókat választottak
bár én a nyafogós Fannit kiejtettem volna
13/16 A kérdező kommentje:
Ez egy olyan megjátszós, átverős műsor !!!
2010. okt. 10. 21:18
14/16 anonim válasza:
Sztem nem rossz
Elég sok a tehetség
Csakhát nagyon el akarják adni a műsort és sok a "szirup" benne..
De attól még az énekesek jók:)
15/16 anonim válasza:
Szerintem nagy dolog benne lenni a több ezerből a 24-be...
Ha ott lennétek,lehet,hogy ti is sírtatok volna,onnan kiesni,olyan nekik,mintha 2.-ak lettek volna csak,mindig 2.-nak lenni nagyon szar érzés!
Mind nagyon jól énekel,kivéve az az Előd,meg persze a Norbi,aki a nézettségért kell:)
16/16 anonim válasza:
de, tiszta hatásvadász az egész. brrr.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!