A megasztár új évadába (2025) meddig lehet jelentkezni?
Láttam, hogy már egy ideje fent van a hivatalos oldalon a jelentkezési link, azonban nem látok hattáridőt mennyi időd van jelentkezni.
Emellett, a megasztár insta oldalán még az előző évad előtt tettek ki meghallgatásokról posztokat. Azok hogyan működnek? Jelentkezés után felveszik veled a kapcsolatot és egyből van meghallgatás?

Akkor valószínűleg már nem lehet. Logikus is, mivel az előválogatás is sok idő, utána a nyár folyamán le kell forgatni a válogató adásokat is.
De egyébként ha rám hallgatsz, ne jelentkezz ilyen műsorba. Ha jó is vagy, ha nagyon akarnak lejáratnak és te semmit sem tehetsz ellene, mert olyan szerződést iratnak alá ami minden ponton őket védi, például ha befutsz osztozni kell velük a bevételen, nem jelenhetsz meg x ideig más csatorna képernyőjén, csak ők szervezhetnek neked fellépést, meg ilyenek. Ezt szeretnéd? Szerintem inkább - ha tényleg jó vagy - menj el amatőr énekeseket felvonultató rendezvényekre fellépni. Nehéz bekerülni, kell egy nagyon ütős demó anyag, de ha már bent vagy és jó műsort adsz, hívni fognak. Itt nincsenek kacifántos szerződések, tehát nyugodtan bárhol felléphetsz és ha egyszer eljutsz oda, hogy pénzt is kapj (ez idő lesz, nem megy azonnal), nem kell osztoznod másokkal. Meg persze a csatorna nem járat le szándékosan, csak tőled függ, hogy milyen produkciót adsz.

Dátumot nem tudok,de amíg le nem szedik a felületről amelyiken van,a jelentkezési űrlapot,addig gondolom,lehet. Lehet,hogy eddig egyelőre nincs konkrét zárási időpont,még ők sem tudnak ilyet,jöjjön aki akar.
Ha arra az utolsó időpontra vagy kíváncsi,hogy meddig gondolkozhatsz rajta mielőtt lezárják a jelentkezést,akkor nem tudom.♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!