Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Erre az álommeló műsorra...

Erre az álommeló műsorra egyébként ki kíváncsi?

Figyelt kérdés
Valaki hazamegy a munkából, és még a tv-ben is ezt az igazi proli, magyar munkahelyi légkört akarja átélni? A rosszindulatot, a szarkavarást, egymás hátbaszúrását, egymás háta mögött sustorgást. Nem kapnak elég dózist ebből az emberek a munkahelyükön?

2023. ápr. 25. 22:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

8-as!

Nem tudom, tényleg c. -e Bálint, eddig nem néztem ilyen szemmel, meglehet. (Az Annamari biztosan az volt).De ha ilyen lenne az összes az országban, nagyon boldog lennék.

2023. ápr. 27. 06:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem állítom, hogy kedvenc műsor, attól azért elég messze áll, de nekem például az újdonság erejével hat, meg vannak benne (nekem) érdekes részek. Pl., amikor a szerződés ünneplésére kellett felkészülniük.

Addig kifejezetten elvoltam vele, amíg egy olyasvalakit vissza nem hívtak, akivel nagyon nem szimpatizálok. Dettivel meg Mátéval ott egyet is értettem, bár az utóbbi.. lépése nem tudom mennyire volt például megírva neki.

Bálint sem a szimpatikusak csoportjába tartozik; az első részben volt egy meredekebb megnyilvánulása, ami (hacsak nem volt megírva) elég sokat elárulhat róla.

(rózsa eladás körül szólt vissza egy férfinek, amikor nemleges választ kapott tőle, hogy "úgysem szereted igazán" a feleségére célozva, mert úgy akarta megvetetni a virágot, hogy majd a férfi viszi a feleségének)

2023. máj. 1. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!