Mi az álommelótok?
Figyelt kérdés
Kivancsi vagyok rá, azt is írjátok hány évesek vagytok. Lenti szavazás: Szereted amit dolgozol?2020. dec. 13. 13:59
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Imádom
Utálom
49 szavazat
1/21 anonim válasza:
Alapvetően szeretem, bár ez még a szakmám alja. Úgy 2 szinttel feljebb jobban érezném magam, ott már érdekesebb feladatok vannak. De ahhoz még kell tapasztalat. :)
3/21 anonim válasza:
Life coach lenne, ami jó lenne, de szocterületen dolgozom, ami egy f*s.
4/21 anonim válasza:
Sajnos nem tudom mit akarok?
Ezért most jelen pillanatban munkanélküli. 😔
22F
5/21 anonim válasza:
Álommelóm: minőségellenőr egy csokigyárban. De nem ezt csinálom, 40N.
6/21 A kérdező kommentje:
Hogy hogy többen szeretik a munkájukat az emberek mint nem? Elég furcsa
2020. dec. 13. 15:20
7/21 anonim válasza:
Valami alapvetően monoton, de néha kihívásokat is tartogató munka, ahol valaminek a szakértője lehetek. Ne kelljen ügyfelekkel találkozni, a kollégákkal pedig köszönjünk, és váltsunk pár udvarias mondatot, hogy ne az legyen, hogy egész nap egymáshoz se szólunk, egyébként meg egész nap egymáshoz se szóljunk.
8/21 anonim válasza:
6: miért furcsa? Többségünk tanult - méghozzá azért, hogy olyasmit csináljon, ami érdekli és amitől nem kel gyomorgörccsel. :)
9/21 A kérdező kommentje:
#8 jó akkoris nehéz. 16 vagyok próbálom kideríteni mi akarok lenni de legtöbb munka sz*r...
2020. dec. 15. 19:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!