#3 life coach akarsz lenni de nem tudsz kikecmeregni a munkádból, amit utálsz? először coachold magadat és utána fogj bele mások életének rendbetételébe.
2020. dec. 29. 19:26
13/21 anonim válasza:
Az álommelóm fotókat retusálni, home officeból. Most munkanélküli vagyok.
2021. febr. 13. 21:55
14/21 anonim válasza:
Az álmom jelenleg a pszichológus/viselkedéselemző és egyéb ehhez kapcsolódó munkák. Szeptemberben kezdek, ha bejutok a PTE-re. Kb fél éve tudatosult bennem, mit akarok az élettől. EDdig gyárban dolgoztam két évet, de nem megy a bio-robot stílus, bármennyire is becsülöm azokat, akiknek igen.
23/F
2021. febr. 14. 03:04
15/21 anonim válasza:
Az álommelómat nem tudom konkrétan leírni, de vízi állatokat szeretnék menteni(teknősöket, delfinek, bálnák,stb.) és érdekelnek az esőerdők. Nagyon szívesen dolgoznék még egy Jane Goodall rezervátumban is.
(Már dolgozom rajta, hogy valóra váljon vmelyik álmom ezek közül)
2021. febr. 14. 10:38
16/21 Kései Sirató válasza:
Anyakönyvvezető vagyok és szeretem. Azért nem írom, hogy imádom, mert túl gyakoriak a jogszabályváltozások. Maga a munka nagyon jó.
2021. febr. 15. 05:37
17/21 Kései Sirató válasza:
Miért csodálkozol azon, h sokan szeretik a munkájukat? Miért választottak volna olyant, amit nem szeretnek, ami nem nekik való.
..persze egy rossz közösség, vagy rossz főnök is elronthatja az ember kedvét, de olyankor változtatni kell..
2021. febr. 15. 05:39
18/21 anonim válasza:
Tanárnak tanulok,de ha nem jönne össze,szivesen dolgoznék egy farmon,ahol állatok között vagyok.Takaritanák,etetném,törődnék velük,meg úgy rendben tartanám a pajtát meg a földel is dolgoznák ha kellene.Szóval bármit ami ezzel kapcsolatos,csinálnék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!