Ezt úgy kérded mintha olyan marha jó minősígű cgi lett volna benne.
2023. jan. 2. 13:47
3/9 anonim válasza:
Volt benne egyáltalán? szerintem nem.
2023. jan. 2. 13:53
4/9 anonim válasza:
Amikor elment egy kádár transzos űrhajó.
2023. febr. 11. 09:15
5/9 anonim válasza:
3. vagyok. A lepontozónak: NEM VOLT akkoriban CGI. Analóg trükköztek.
Tükrökkel, féltükrökkel, bluebox technikával stb.
Csöves kamerák, keverőpultok voltak, mágnesszalagos rögzítés.
2023. febr. 11. 15:14
6/9 anonim válasza:
Látom, a valóságnak megfelelő választ nem tudjátok elfogadni. 66 éves vagyok, már akkor is felnőtt voltam és számítógéppel dolgoztam.
A tévének nem tudom, milyen gépei voltak, de amin én dolgoztam, abban 16 Mb volt az operatív tát, 4 Mb a videokártya. Windows 3.1 oprendszere volt rajta. Egy címlapfotót kínszenvedés kiretusálni.
Egészen biztos vagyok benne, hogy amit írtam az valóság. Nem volt számítógéppel létrehozott kép. Barátom, volt kollégám a tévében dolgozott, és nyugodtan állíthatom, hogy bizony elég kezdetleges eszközök voltak
2023. febr. 11. 18:16
7/9 anonim válasza:
Ami a pénzt illeti: Az állami cégek teevutasításos rendszerben dolgoztak. A sorozat politikai döntés alapján készült állami vállalatnál.
Az utolsó évek ugyan már a rendszerváltás után készültek, de továbbra is állami költségvetésből.
2023. febr. 12. 22:32
8/9 anonim válasza:
A kérdező válaszára, és a 6-os választ ki egészíteném! Az Űrgammák egy a Magyar Televízióban vetített sorozat volt. Ami 1995 - 1998 között vetített a Magyar Televízió! Az Űrgammák forgatása 1995 júniusa - 1997 júliusa közötti időszakban volt. Ekkor jelent meg a Windows 95, de ekkor tájt még igen drága és újdonság volt a Windows 95. Igy ahol kelletett Windows 3.1-et használtak. A sorozatban lévő számítógépes effektnek vélt effektek. Azok valójában, kép kockáról kép kockára megrajzolt rajzok (Rajz filmhez hasonlok) voltak. A sorozatban lévő "béby drakvúf" az valójában egy mozgatható bábú volt (CGI) amit egy távirányítós autóra szeretek fel, és azzal mozgattak. Ezt magától a sorozat írójától kaptam ezt az infót. Illetve, a sorozat stáb listáját pedig számítógéppel szerkesztették be és vágták be. A 7-es válaszírót helyesbíteném: A köztévén vagy másnéven állami tévén ment az Űrgammák. De az Űrgammák gyártása és készítése magán pénzből, és szponzorokból ált. Olyan szponzorok mint, Béres, vitakit, Wés RT, Opel, STB... Ez tuti biztos hogy így volt. A Xénia Láz része az már más. A Xénia Láz BS koncertek ott már be szállt a poltika is. De magát az Űrgammákat magán szponzorok finanszírozták. Ez is tuti biztos. Mivel belsős ember, volt az édesapám. Igen édesapám a Félx Filmnél dolgozott, annó.
2023. febr. 25. 19:43
9/9 anonim válasza:
Sikítva röhögtünk 14 évesen amikor egy plüss lézerrel lövöldöz az ajtófélfa aljából.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!