RTL miért ugyanazzal a 2 ("Különben dühbe jövünk","...és megint dühbe jövünk") Bud Spencer és Terence Hill filmmel jön Szilveszter este, mint 2020-ban és 2021-ben is ugyanilyenkor?
Figyelt kérdés
2022. dec. 30. 14:41
1/12 anonim válasza:
Mert szilveszterkor csak a hülyék néznek tévét.
2/12 anonim válasza:
Karácsonykor meg mindenhol Reszkessetek betörők van
3/12 anonim válasza:
Ilyenkor ezeknek a tartalmaknak csak helykitöltő szerepe van, hogy ne adásszünet menjen, és valami legyen a reklámok között. Ünnepi időszakban nem tévéznek az emberek (és úgy általában a lineáris tévézés hanyatlik), premiert nem éri meg leadni semmiből, marad az ismétlés vagy pedig a lehető legolcsóbban beszerzett dolgok.
4/12 anonim válasza:
Ezt tudják megvenni legolcsóbban.
5/12 anonim válasza:
Ha tavaly meg előtte jó nézettséget produkált akkor miért ne tennék be.
Akik TV-t akarnak lesni legalább van ilyen is, legtöbben meg ugy is net korszakában azt nézünk amit akarunk.
6/12 anonim válasza:
Na, ez jó kérdés. Ha már minden áron BS-TH-filmeket akarnak adni, adhatnának kevésbé sokat játszott darabokat, mint pl. a Mindent bele, fiúk!
7/12 anonim válasza:
És mért van már tizen X éve minden karácsonykor a Reszkessetek betörők?
8/12 anonim válasza:
Ezer éve volt egy kabarétréfa arról, hogyan vesznek a magyarok filmet.
A poénja ez volt:
Doboz nélkül nincs?
Hát ezek azok. Columbo, mondenféle BS/TH film, meg sok más őskővület.
9/12 anonim válasza:
Egyes vagyok. Ugyanazt írtam, mint a hármas. Engem lepontoztatok, őt meg fel. Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!