Nekem nem tetszik benne az, hogy sorra tűnnek el róla a műsorok. Múltkor még tisztán emlékszem, hogy a Celeb vagyok, Ments ki innen! Elérhető volt, ma meg akartam nézni, és sehol. De a korábbi RTL Mostról is eltűnt nagyon-nagyon sok minden. Sokkal gazdagabb volt a kínálat, mint amilyen most. Miért teszik ezt? Így mi értelme a dolognak?
Ide próbálom feltenni a részeket. 2 már fent van. FULL HD minőségűek, próbáltam úgy megvágni, ahogy a Mostra is feltették anno. Nem garantálom 100%-ban, hogy mindig sikerülni fog felvenni, de azon leszek és rakom fel mindig az aktuális napi adagot. Ha pedig elkezd megtelni a tárhely, törlöm a legrégebbieket, hogy felférjen mindig a legújabb.
A link nyilvános, osztható, az egyes részek szabadon letölthetőek !
2022. dec. 6. 07:02
12/20 anonim válasza:
11-es, te egy szent vagy, de kábé ezt meg is írtam e-mail-ben. Nekem már megérte, hogy a kérdező kérdezett.
2022. dec. 7. 00:18
13/20 A kérdező kommentje:
Amúgy az nekem is megérte, mert a feltöltőtől meg tudtam kérdezni, hogy melyik ez a szolgáltatás. Így van esély arra, hogy előfizessek én is a szolgáltatásra, és otthon (Külföldi országban) is tudjam nézni a Magyar műsorokat kiváló minőségben, ha szeretném.
2022. dec. 7. 05:22
14/20 anonim válasza:
Az a IPTV szolgáltatás?
2022. dec. 7. 15:39
15/20 A kérdező kommentje:
Igen. Nekem nagyon tetszik, és igazából én összekötöttem a kellemest a hasznossal, mivel eredetileg a kérdésem csak az RTL-el kapcsolatos volt, viszont ez a téma is felmerült, és megragadtam a lehetőséget, hogy megkérdezzem, hogy melyik ez az IPTV szolgáltatás, mert nagyon jó az, ha van egy olyan szolgáltatás, amin a városi tv-ket leszámítva, szinte az összes Magyar adó nézhető :)
2022. dec. 8. 06:02
16/20 anonim válasza:
#14-es: Melyik az, az lenne a kérdésed? Írj privátot!
2022. dec. 8. 08:41
17/20 anonim válasza:
IPTV-t meg csak számítógépen (/okoseszközön) lehet nézni, rendes tévében, kábellel nem?
2022. dec. 8. 14:34
18/20 anonim válasza:
Valami van, a Híradóban is mondták, de én csak júniusiakat látok... [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!