Néztem ezt a WWE búnyót, vagy mit. De szerintem ez nagyon megrendezett. Erről kinek mi a véleménye?
Érdekes. De az senkit sem zavar, hogy ezt én levettem fél óra nézés után?
Szerintem ezt bárki látja, főleg, ha a mközönségben ül.
Nem erről szól a dolog.
Arról szól, hogy nem értem miért megy. Nem számít a véleményem, szerencsére, a tied sem.
Csupán kérdéseket teszek föl, ha ezt tudja mindenki, hogy megrendezett, miért nézik mégis?
De ahogy látom, a te páratlan agyi kapacitásoddal, csak kötekedni tudsz.
Miert nezel meg barmilyen filmet, szindarabot, ha tudod hogy megrendezett es a szineszek valojaban nem halnak meg, nem hazasodnak ossze es nem is szakitanak, mert csak a szorakoztatas a cel?
Olvasd mar el a sajat kerdesedet: nem velemenyeket vartal? Dehogy vartal, egyetertest, tamogatast vartal, tok mindegy mit valaszol barki, te csak 'nem erted'. Persze hogy nem erted, mert a korlatolt gondolkozasod szerint ami altalad nem ertheto, az szuksegkepp rossz, ertelmetlen, es masoknak is ugyanezt _kell_ gondolni rola.
Dehogyis. MEgint csak nem érted.
Én ezt most ismertem meg, és rájöttem, hogy nem valódi. Ezért furcsálltam azt, hogy mennyien szeretik, és nézik.
Egy szóval sem mondtam, hogy én utálom. Egyszerűen, nem értem, miért nézik, ha tudják, hogy megrendezett, és izgulnak úgy, minthogyha valódi lenne.
Nem elítélendő, menjen csak, vannak jó nők benne.
Te meg szimplán, butus vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!