Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek az RTL...

Mi a véleményetek az RTL Pluszról?

Figyelt kérdés

Használjátok?

Hogy tetszik?

Nekem nem tetszik benne az, hogy sorra tűnnek el róla a műsorok. Múltkor még tisztán emlékszem, hogy a Celeb vagyok, Ments ki innen! Elérhető volt, ma meg akartam nézni, és sehol. De a korábbi RTL Mostról is eltűnt nagyon-nagyon sok minden. Sokkal gazdagabb volt a kínálat, mint amilyen most. Miért teszik ezt? Így mi értelme a dolognak?

2022. dec. 4. 10:28
1 2
 1/20 Koplárovics Béci ***** válasza:
73%
Vissza kell térni az ország kedvenc tékájához...
2022. dec. 4. 10:52
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Az összes streaming ezt csinálja, egy hónapja a Disney+-on jártunk így, kinéztünk egy filmet, mire megnéztük volna már nem volt ott. Nem tudom mire jó ez, ezzel csak előfizetőket veszítenek, egyet egész biztos elvesztettek, visszatértemna torrenthez. Ha az RTL is ezt akarja, szíve joga.
2022. dec. 4. 11:00
 3/20 anonim ***** válasza:
Szia! Az RTL+-on lehet élőben nézni az RTL-es csatornákat?
2022. dec. 4. 14:18
 4/20 anonim ***** válasza:
#3 Nem lehet, és pont ez a vicc az egészben, hogy még ha fizetsz is nekik, akkor sem biztosítanak egy normális FULL HD élőadást. Persze vannak alternatívák, IPTV csomagok stb., de most minek fizessen az ember 3-4x annyit, ha már egyszer fizet az RTL+-ért, mikor úgysem néz nagyon mást...
2022. dec. 4. 14:38
 5/20 anonim ***** válasza:
Hát akkor erről ennyit...
2022. dec. 4. 16:27
 6/20 A kérdező kommentje:

#3:

Szia!

Korábban lehetett nézni, egészen pontosan november 16-ig. De már nem lehet.

2022. dec. 5. 09:04
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Az RTL Híradó nekem is hiányzik. Valakinek van alternatív megoldása? Az rtl.hu/hirado nem jó, mert egyenként kell lejátszani és nincs fent minden egymás után. Lemaradok hírekről...
2022. dec. 5. 11:15
 8/20 anonim ***** válasza:
Elvileg a szolgáltató alkalmazásában (mint például a Vodafone-nál a Vodafone TV) lehet, legalábbis élőben, visszanézni meg ott, ha van rá lehetőség, be kell állítani a rögzítését.
2022. dec. 5. 17:13
 9/20 anonim ***** válasza:
76%

#7 Na ezaz... Legalább a híradót lehetne visszanézni, mégha fizetős csomaggal vagy az Active+ csomaggal is, de nem... Volt, nincs... Nem szoktam politizálni, de itt valami politikai dolgok lehetnek a háttérben szerintem... Vagy lehet maga az rtl.hu is egy olyan "bulvárlap" szeretne lenni, mint pl a Blikk, vagy hadd ne soroljam, ezekkel a híradóból kivágott snittekkel és hozzá írt szövegekkel nagyon affelé mennek el már. Érdekes viszont, hogy az rtl.hu főoldalán élőben tudják adni a híradót... Miért adják ott élőben pont a híradót? Mást bezzeg nem, csak azt??!

0/24 FHD élő adást akkor miért nem képesek? Vagy legalább azért a havi 1990 Ft-ért biztosíthatnák a csomaghoz egy privát linket, senki se fogja tovább osztani, sőt be is lehetne úgy programozni, hogy csak az tudja nézni, aki arra jogosult... Milyen informatikusok ülnek az RTL-nél, de komolyan? Kell ember? Máris megyek, azt' besegítek már a fejlesztésekben...

Furcsa egy gondolkodásuk van, de már nem is érdekel.

Én most kb. havi 5500-ért vettem egy normális, nem akadozó-szakadozó, többszáz csatornából álló IPTV csomagot, melyből igaz, hogy csak az RTL és az RTL Gold az, ami számomra érdekes, de legalább tudom nézni őket élőben és ha mégsem lenne jó az időpont, be tudok időzíteni egy felvételt Windows feladatütemezővel és egyéb segédprogramokkal. Máris túljártam az eszükön, fel sem kell tölteniük "Most"-ra a híradót, hiszen felveszem én magamnak! Komolyan, mint 30 éve, amikor előre beidőzítette a kedvenc sorozatát az ember, hogy majd felveszi videokazira... Lassan tényleg ott tartunk!!

A felvétel azért jó egyébként, mert a háttérben lementi a streamet olyan minőségben, ahogy az közvetítve van (nem látod ekkor a videót, de tulajdonképpen letölti azt) és be is lehet szabályozni, hogy hány percig vegye. Ehhez persze kell némi informatikai tudás, az ún. FFmpeg nevű program ismerete kell hozzá, no meg egy rendes előfizetés, amely biztosít m3u8 lejátszási listát, tehát közvetlen linkek vannak az egyes csatornákhoz (az én esetemben TS formátumú link, amit egyszerűen és könnyedén fel tud venni a segédprogram, és végső soron kapok egy kristálytiszta minőségű MKV videofájlt).

A Telekom GO, DirectONE, Yettel TV és társai nem jók, hiszen nincs egy közvetlen link, vagy ha meg is lehet találni, akkor azt időközönként változtatják... Élőzni lehet velük, de felvételre használhatatlanok.

Ha gondolja bárki is, akár itt is le tudom írni részletesen, hogy kell beállítani mindent illetve, hogy én milyen IPTV csomagot vettem (nem akarnék reklámot itt). Illetve, aki gondolja, fel tudom venni rendszeresen is akár, minden nap az RTL Híradót és egy fájlmegosztóra fel tudom tenni. Nyugodtan keressetek privátban!!

Köszi!

2022. dec. 6. 00:30
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
7-es vagyok. Szolgáltatói előfizetésem nincsen. Az 1990-et fizetném, de hogy pont a Híradó nincsen a műsorok között....
2022. dec. 6. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!